search
Eindelijk: prequelserie 'Dexter: Original Sin' onthult zijn hoofdrolspelers
Series / Nieuws

Eindelijk: prequelserie 'Dexter: Original Sin' onthult zijn hoofdrolspelers

De serie speelt zich vijftien jaar voor de gebeurtenissen in de oorspronkelijke serie 'Dexter' af.

De nieuwste spin-off over de populaire seriemoordenaar Dexter Morgan (Michael C. Hall) boekt voortgang. Na het cancelen van Dexter: New Blood (2021) was het een tijdje stil, maar nu is er een officiële update.

De jongere versie van Dexter zal gespeeld worden door Patrick Gibson, die we onder andere kennen als Nikolai in Shadow and Bone en Steve in The OA. Christian Slater speelt zijn stiefvader Harry Morgan en Molly Brown (The Marvelous Ms. Maisel) is gecast als zijn stiefzus Debra.

Kneepjes van het vak


Dexter: Original Sin speelt zich af in 1991 in Miami en laat Dexters overgang zien van student naar seriemoordenaar. Als kind is Dexter geadopteerd door de politie-agent Harry, die al vrij snel in de gaten krijgt dat er iets mis is met de jongen.

Dexter moet leren omgaan met zijn moorddadige neigingen en Harry brengt hem een code bij. Dexter vermoordt mensen die om een of andere reden door de mazen van de wet zijn geglipt. De seriemoordenaar-in-spé loopt in Dexter: Original Sin stage bij de politie van Miami en moet daar de kneepjes van het vak leren.

Overigen


De oorspronkelijke showrunner Clyde Phillips keert terug. Phillips is tevens uitvoerend producent en deelt deze taak met Showtime Studios en Counterpart Studios. De overige uitvoerende producenten zijn Scott Reynolds, Michael C. Hall, Mary Leah Sutton, Tony Hernandez en Lilly Burns. Tot slot is Michael Lehmann zowel uitvoerend producent als regisseur van de serie.



Dexter kun je streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Dexter: Original Sin ga ik zeker kijken!

  • Ja, natuurlijk!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, de serie wordt teveel uitgemelkt ? Niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen