search
'Star Wars: The Acolyte' dropt gelikte teaser vol lichtzwaarden en kung fu-gevechten
Series / Video/clip/featurette

'Star Wars: The Acolyte' dropt gelikte teaser vol lichtzwaarden en kung fu-gevechten

De nieuwste Disney+-serie belooft allerminst saai te worden met acteurs die wat afknokken.

We krijgen zeer binnenkort de eerste twee afleveringen van Star Wars: The Acolyte te zien. Mae (Amandla Stenberg) is een afvallige padawan die haar oude meester Sol (Lee Jung-jae) weer tegenkomt.

De miniserie is bedacht door Leslye Headland, die voor haar verhaal in de High Republic rijkelijk gebruik heeft gemaakt van de 'Star Wars'-boeken, games en strips. De nieuwste teaser toont een dynamische serie die geïnspireerd is door kung fu-films.

Stevig tempo


Naast flitsende lichtzwaarden zien we stevige gevechten tussen de personages. Dit wordt afgewisseld met snel gesneden beelden van de acteurs die hard aan het trainen zijn.

Het verhaal zelf is een moordmysterie, maar garandeert daarnaast een stevig tempo. Headland: "Het mysterie is volgepakt met actie".

Hooggespannen verwachtingen


De verwachtingen zijn hooggespannen, mede omdat dit de eerste 'Star Wars'-serie is die zich ver voor de gebeurtenissen uit de films afspeelt. Dave Filoni, die onder andere Ahsoka en The Mandalorian ontwikkelde, zegt het volgende: ''Leslye [Headland] neemt je mee op een avontuur dat toont wat zij zo mooi vindt aan [de wereld van] 'Star Wars'"..De eerste twee afleveringen van Star Wars: The Acolyte zijn vanaf 4 juni te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat Disney+ nog lang door zal gaan met Star Wars-series?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen