search
Moordende psychopaat in nieuwe expliciete thriller op Netflix
Films / Specials

Moordende psychopaat in nieuwe expliciete thriller op Netflix

Nieuwe Poolse thriller Kolory zła: Czerwień nu beschikbaar op Netflix, regie door Adrian Panek.

Liefhebbers van thrillers opgelet: sinds afgelopen vrijdag staat er een spannende nieuwe film voor je klaar. Netflix heeft zijn aanbod uitgebreid met de gloednieuwe Poolse thriller Kolory zła: Czerwień, vertaald als Colors of Evil: Red.

De film is geregisseerd door Adrian Panek. Panek is een Poolse regisseur en scenarioschrijver die architectuur en film studeerde. Hij maakte zijn speelfilmdebuut met Daas (2011). Zijn film Werewolf (2018) won meerdere prijzen, waaronder de Beste Regisseur Award op het Poolse Filmfestival.

Cast


Kolory zła: Czerwień begint met de vondst van het lichaam van een jong meisje, Monika Bogucka, op een strand in Tri-City. Aanklager Leopold Bilski ontdekt dat haar moord lijkt op een misdaad van vijftien jaar geleden. Ondanks dat zijn superieur de zaak niet wil heropenen, besluit Bilski samen te werken met Monika's moeder, rechter Helena Bogucka.

Samen beginnen ze een gevaarlijk onderzoek naar de waarheid, dat hen leidt naar de lokale onderwereld en verborgen geheimen van Helena's vermoorde dochter. Deze spannende thriller, gebaseerd op de misdaadroman van Małgorzata Oliwia Sobczak, brengt de kijker naar de donkere hoeken van Tri-City, waar niets is wat het lijkt.

Cast


Maja Ostaszewska schittert als rechter Helena Bogucka, en Jakub Gierszał speelt aanklager Leopold Bilski in Kolory zła: Czerwień. Ostaszewska, bekend van Jack Strong en Cialo, is afgestudeerd aan de Nationale Theateracademie in Krakau. Gierszał is bekend van Sala samobójców, Pokot, en Najlepszy. Zofia Jastrzebska, bekend van Dziewczyna i kosmonauta en Kundel, is ook in de film te zien.Met expliciete scènes van seksueel geweld, kan deze film bij sommige kijkers angst opwekken. Het is belangrijk om dit mee te nemen in je overweging voordat je besluit de film te bekijken.

Streamen


Gebaseerd op een boek van Małgorzata Oliwia Sobczak, belooft deze film een spannende kijkervaring te bieden voor kijkers wereldwijd. Op 29 mei maakt de misdaadfilm zijn debuut op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen