Poll: Wat vind je van 'Jessica Jones'?

Poll: Wat vind je van Jessica Jones?

De Netflix/Marvel-serie is sinds de 20ste in z'n geheel te bekijken.

Jim Pedd, 26 november 2015 om 08:00

Sinds 20 november is Marvel/Netflix-serie Jessica Jones in zijn geheel te bekijken. Gezien de populariteit van de serie vroegen we ons af wat jullie ervan vinden. Zoals gebruikelijk willen we vragen om een toelichting in de comments!
Jessica Jones is een dame met superkrachten. Ooit was de superheld, maar die carrière werd al vrij snel de nek om gedraaid. Een tragisch ongeluk is daar de oorzaak van. Om toch verder te kunnen met haar leven, gaat Jessica aan de slag als privédetective, maar de zaak van een verdwenen studente blijkt al snel connecties te hebben met haar leven als superheld. Gevolg: Jessica moet de demonen uit haar verleden tegemoet treden.

De rol van Jessica Jones wordt gespeeld door actrice Krysten Ritter. De Purple Man, haar grote tegenstander in de serie, is een rol van voormalig Doctor Who-acteur David Tennant. Zij worden verder nog bijgestaan door Carrie-Anne Moss als Jeri Hogarth, Mike Colter als Luke Cage, Rachael Taylor als Patsy Walker, Eka Darville als Malcolm en Erin Moriarty als Hope. Stemmen kan in de poll hieronder, toelichting middels de comments.


Lees meer over: poll, jessica jones, marvel, netflix, krysten ritter, mike colter, david tennant, carrie anne moss, rachael taylor, eka darville, erin moriarty

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws