search
Uitslag poll: Wolverine moet naar serie
Series / Nieuws

Uitslag poll: Wolverine moet naar serie

Er is maar één winnaar in onze X-Men poll.

Pak 'm beet een maand geleden organiseerden we een poll rond de aankomende X-Men series. We vroegen ons af welk personage jij het liefst naar de series zou willen zien komen en daaruit kwam een zeer duidelijke winnaar naar voren. Niemand minder dan Wolverine, het personage dat al zo vaak gespeeld is door Hugh Jackman, is topfavoriet, met maar liefst dertig procent van de stemmen.


Opvallend aan de poll is dat de meeste mutanten die enigszins populair zijn, al in de eerste film zaten. Na Wolverine was er grote verdeeldheid onder de stemmen: Magneto, Colossus, Mystique en Rogue kregen allemaal acht procent van de stemmen. Allemaal kwamen ze voor in de eerste film uit de franchise (hoewel de rol van Colossus niets meer dan een cameo was).

Andere personages met veel stemmen zijn Jean Grey, Storm en Quicksilver. Zij kregen allemaal zes procent van de stemmen, waarbij Jean Grey en Storm allebei ook in de eerste film zaten. Alleen Quicksilver niet, hij kwam in X-Men: Days of Future Past voor, de laatste franchisefilm tot nu toe.

Duidelijk is in elk geval één ding: als Hugh Jackman ermee stopt als Wolverine, iets wat in 2017 het geval gaat zijn, dan zal Fox met een klein probleem zitten. Het personage blijft namelijk bijzonder populair.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen