search
All My Children's acteur David Canary overleden
Series / Nieuws

All My Children's acteur David Canary overleden

Populaire All My Children acteur sterft op 77-jarige leeftijd.

Voor de iets oudere lezer die de ooit zo populaire serie All My Children een warm hart toedraagt is er slecht nieuws. David Canary, de acteur die wereldwijde naam en faam wist te verzamelen door zijn optreden in deze reeks is op 77-jarige leeftijd overleden. De familie van Canary heeft bevestigd dat het om een natuurlijke dood gaat. Hij is overleden in Wilton, Connecticut op 16 november. Het nieuws raakte vandaag echter pas bekend.


Hoewel het hoogtepunt van Canary's carrière ongetwijfeld All My Children was maakte hij voorheen ook reeds zijn opwachting in een aantal series. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de rol van Candy Canaday in de serie Bonanza. Vooraleer Canary naar New York verhuisde om er professioneel acteur te worden stond hij bijzonder dicht bij een professionele football carrière. Canary maakte door de jaren heen zijn opwachting in verschillende projecten, maar besloot in 2010 om definitief de rol van acteur naast zich neer te leggen.

Canary laat niet alleen zijn vrouw Maureen achter, maar ook twee kinderen, namelijk Christopher en Kathryn. Ook broer John en kleinzoon Donovan zullen hem ongetwijfeld heel erg missen.

Heb jij vroeger ook genoten van Canary's optreden in All My Children?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen