search
Disney+ pakt uit met meerdere spectaculaire series
Series / Nieuws

Disney+ pakt uit met meerdere spectaculaire series

Het wordt een week vol aangrijpende drama's en heftige actieseries.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Veil


Verschijnt op: Woensdag 29 mei | Release: Seizoen 1 | Genre: Thriller | Kijk op: Disney+

Twee vrouwen spelen tijdens hun reis tussen Istanbul, Parijs en Londen een dodelijk spel met elkaar.We Were the Lucky Ones


Verschijnt op: Woensdag 29 mei | Release: Seizoen 1 - aflevering 7 | Genre: Drama | Kijk op: Disney+

We Were the Lucky Ones is een serie die gebaseerd is op het ongelooflijke waargebeurde verhaal van een Joodse familie die aan het begin van de Tweede Wereldoorlog van elkaar gescheiden wordt. De serie volgt hen de hele wereld over terwijl ze er alles aan doen om te overleven en zich te herenigen.Doctor Who


Verschijnt op: Zaterdag 1 juni | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Avontuur / Drama / Sciencefiction | Kijk op: Disney+

De Doctor en zijn reisgenoot Ruby Sunday reizen door tijd en ruimte, met avonturen, helemaal van het Regency-tijdperk in Engeland tot door oorlog verscheurde toekomstige werelden. Tijdens hun avonturen in de TARDIS – een tijdreizend schip in de vorm van een politietelefooncel – komen ze ongelooflijke vrienden en gevaarlijke vijanden tegen, waaronder een angstaanjagend snottermonster en de machtigste vijand van de Doctor tot nu toe.Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

26 mei: Go! Go! Loser Ranger (seizoen 1 - aflevering 8) - Animatie / Actie / Avontuur - Nu hun oude schuilplaats en bazen zijn weggevaagd, sluiten de overlevende Dusters een geheime overeenkomst met de Ranger Force om deel te nemen aan de wekelijkse confrontatie op zondag, die ze altijd verliezen. Vechter D is deze poppenkast beu en komt in actie om voor altijd alles te veranderen.

29 mei: 9-1-1 (seizoen 7 - aflevering 5) - Actie / Drama / Thriller - Deze serie verkent de hoge druk waaronder hulpverleners komen te staan als ze geconfronteerd worden met angstaanjagende, schokkende en hartverscheurende situaties. UPDATE: Het blijkt helaas dat 9-1-1 nog niet te zien is op Disney+.

29 mei: Uncle Samsik (seizoen 1 - aflevering 7) - Drama / Geschiedenis - Dit verhaal speelt zich af in de jaren 60 van de vorige eeuw, en draait om twee mannen, hun trots, hebzucht en vriendschap.

29 mei: Tracker (seizoen 1 - aflevering 7) - Misdaad / Drama - In Tracker speelt Justin Hartley de rol van Colter Shaw, een eenzame survivalist die door het land zwerft en op zoek is naar beloningen. Hij gebruikt zijn speurvaardigheden om burgers en politie te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, en tegelijkertijd worstelt hij met zijn gebroken gezin.

29 mei: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 20) - Animatie / Actie / Avontuur - Fuko Izumo, een meisje met de gave 'ongeluk', brengt ongeluk aan iedereen die haar aanraakt. Wanneer Fuko zelfmoord wil plegen, verschijnt er plotseling een ondode met een onsterfelijk lichaam. Hij is blij dat hij eindelijk iemand heeft gevonden die hem een echte dood kan bezorgen.

22 mei: Mission: Yozakura Family (seizoen 1 - aflevering 4) - Animatie / Actie / Komedie - Een verre van normale familie. Taiyo Asano, de 'ultieme introvert', verloor zijn familie bij een tragisch ongeluk. De enige met wie hij kan praten, is zijn jeugdvriendin Mutsumi Yozakura, die een geheim bewaart als erfgename van een familie van spionnen. Haar broer Kyoichiro, een zeer ervaren spion, heeft het op Taiyo gemunt. Om zichzelf te redden, trouwt Taiyo met Mutsumi en sluit hij zich aan bij de familie Yozakura. Het begin van een unieke missie.

30 mei: The Kardashians (seizoen 5 - aflevering 2) - Reality-TV - In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera's weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.

1 juni: The Fable (seizoen 1 - aflevering 9) - Animatie / Actie / Komedie - Fable is een onoverwinnelijke huurmoordenaar die zijn tegenstander in minder dan zes seconden kan uitschakelen. Maar op een dag moet hij van zijn baas een jaar lang een gewoon leven leiden en niemand doden. Dus neemt Fable een coole, grappige en enigszins excentrieke pauze van het moorden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je voor The Veil of We Were the Lucky Ones?

 • The Veil

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • We Were the Lucky Ones

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen