search
Netflix verwijderalarm: Deze Iconische tranentrekker kun je nog kort op Netflix kijken
Series / Specials

Netflix verwijderalarm: Deze Iconische tranentrekker kun je nog kort op Netflix kijken

Laatste kans om Good Will Hunting en deze hartverscheurende film op Netflix te bekijken.

Komende week worden er weer een heleboel films verwijderd van Netflix. Hieronder hebben we twee ijzersterke kijktips. Het zou namelijk heel erg zonde zijn als je deze mist.

Good Will Hunting (1997)Good Will Hunting is geregisseerd door Gus Van Sant. Matt Damon, Robin Williams en Ben Affleck schitteren in de hoofdrollen.

In Good Will Hunting werkt Will Hunting als een conciërge in het Massachusetts Institute of Technology. Echter, hij is beter in wiskunde dan alle studenten en de meeste docenten. Will moet zijn duistere verleden achter zich laten om aan zijn toekomst te werken.

Laatste kans: tot en met 14 juni op NetflixThe Boy in the Striped Pyjamas (2008)The Boy in the Striped Pyjamas is geïnspireerd op het gelijknamige boek van John Boyne uit 2006. De film speelt zich af ten tijde van de Tweede Wereldoorlog in Polen.

Bruno is de zoon van een nazi-concentratiekampcommandant en raakt bevriend met één van de joodse gevangenen. Ze spreken vaak samen af bij het prikkeldraad, maar Bruno is totaal onwetend van de horrors van de werkelijkheid.

Laatste kans: tot en met 14 juni op Netflix

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Hoe vaak heb jij Good Will Hunting gezien?

 • 1 of geen keer

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Meer dan 1 keer

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen