search
Deze drie hoofdrolspelers keren terug in de spin-off van 'Yellowstone'
Series / Nieuws

Deze drie hoofdrolspelers keren terug in de spin-off van 'Yellowstone'

Na uitgebreid onderhandelen is officieel bevestigd dat we deze personages terug zullen zien.

De neo-western Yellowstone eindigt dit jaar met de resterende afleveringen van het vijfde seizoen. Maker Taylor Sheridan heeft vorig jaar aangekondigd dat er een spin-off komt die het verhaal van de Duttons voortzet.

Puck bericht nu dat Cole House (Rip), Kelly Reilly (Beth) en Luke Grimes (Kayce) terugkeren in de spin-off. Op dit moment is nog niet zeker of Michelle Pfeiffer en Matthew McConaughey te zien zullen zijn in de nieuwe serie. Er gaan geruchten dat deze 2024 als titel zou dragen.

Deze zomer


Hoofdrolspeler Kevin Costner verliet Yellowstone halverwege het vijfde seizoen. De resterende afleveringen, die tevens het slot van de serie vormen, zullen aankomende zomer gefilmd worden.

Het is de bedoeling dat deze vanaf november 2024 te zien zullen zijn, waarna de draad wordt opgepakt in de nieuwste spin-off. Er gaan geruchten dat deze serie 2024 zal heten, in navolging van 1883 en 1923.

Creatieve richting


Hauser, Grimes en Reilly hebben naar verluidt over hun salarissen onderhandeld en zullen opnieuw te zien zijn in hun rollen. Het is nog niet bekend of Pfeiffer en McConaughey deel van de cast zullen zijn, wat mede afhangt van de creatieve richting van het westerndrama.Kijk Yellowstone op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen