search
Deze onderbelichte fantasyserie van Netflix kun je nu volledig bingewatchen
Series / Nieuws

Deze onderbelichte fantasyserie van Netflix kun je nu volledig bingewatchen

Sweet Tooth volgt Gus, een half-mens-half-hert op zoek naar antwoorden in een pandemische wereld.

Het derde seizoen van Sweet Tooth komt uit, dus hier zijn 5 vragen voor je gaat kijken:

Waar gaat de serie over?


Sweet Tooth volgt het verhaal van Gus, een jongen die half mens, half hert is, in een wereld die wordt geteisterd door een mysterieuze pandemie. Samen met een avontuurlijke reiziger begint Gus aan een epische reis op zoek naar antwoorden over zijn oorsprong en de toekomst van de wereld.

Is de serie op een boek of iets anders gebaseerd?


Ja, Sweet Tooth is gebaseerd op de gelijknamige comicserie van Jeff Lemire, waarin de wereld na een verwoestende pandemie wordt bewoond door hybride mens-dier-wezens.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages worden gespeeld door Nonso Anozie, Christian Convery en Stefania LaVie Owen. Anozie, bekend van zijn rol in Game of Thrones, speelt de mysterieuze avonturier Tommy Jepperd. Convery, bekend van Pup Academy, vertolkt de rol van Gus. LaVie Owen, bekend van The Carrie Diaries, speelt de rol van Bear.

Voor wie is deze serie?


Sweet Tooth is perfect voor liefhebbers van avontuurlijke fantasyseries met een vleugje mysterie. Als je genoten hebt van series als Stranger Things, zul je zeker betoverd worden door Sweet Tooth.

Is de serie te bingen?


Ja, Sweet Tooth heeft 3 seizoenen met in totaal 27 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 45 minuten, dus het zou ongeveer 20 uur duren om de hele serie in één keer te bekijken. Omdat dit derde seizoen tevens het laatste seizoen is, heb je dan ook direct alles gezien.Seizoen 3 is sinds 6 juni te zien op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij al het derde seizoen van Sweeth Tooth gebingewatched?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen