search
Heeft Netflix een nieuw kijkcijferkanon te pakken met 'Hierarchy'?
Series / Nieuws

Heeft Netflix een nieuw kijkcijferkanon te pakken met 'Hierarchy'?

Hierarchy is een Zuid-Koreaans schooldrama vol intriges, machtsspelletjes en gecompliceerde romances.

Voordat je de nieuwe serie Hierarchy gaat kijken zijn hier 5 vragen beantwoord:

Waar gaat de serie over?


In Hierarchy draait alles om de intriges en machtsspelletjes binnen een prestigieuze middelbare school in Zuid-Korea. Wanneer een mysterieuze nieuwe student arriveert, worden de gevestigde machtsverhoudingen verstoord en onthullen zich geheimen die de loyaliteiten en ambities van de personages op scherp zetten.

Wie spelen er in de serie?


In de serie spelen No Jeong-ee, Kim Jae-Won en Lee Chae-Min. No Jeong-ee, bekend van Love Revolution, Kim Jae-Won, van May Queen, en Lee Chae-Min, herkenbaar van Moments of Eighteen.

Voor wie is deze serie?


Hierarchy zal vooral in de smaak vallen bij liefhebbers van intense school drama's en gecompliceerde romances. Fans van series zoals Boys Over Flowers of Elite zullen zich thuis voelen in de wereld van Hierarchy, waarin macht en intriges op de voorgrond staan.

Is de serie te bingen?


Met slechts één seizoen en een totaal van 10 afleveringen van elk ongeveer een uur, is Hierarchy perfect voor een weekend bingewatchen. Je kunt de hele serie in één zit bekijken, wat een totale kijktijd van ongeveer 10 uur betekent.

Nog verder kijken?


Na het kijken van de gehele serie kan je ook interesse hebben in Elite, aangezien deze als de meest vergelijkbare serie wordt beschouwd, vanwege de gedeelde duistere sfeer, volwassen romantiek en gewelddadige elementen, zij het met een andere culturele achtergrond. Beide series behandelen thema's als klassenverschillen en de druk van perfectie onder tieners.Hierarchy is nu te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Hierarchy: ben jij geïnteresseerd?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen