search
Dit hoofdpersonage uit 'Fallout' wordt in seizoen 2 tot het uiterste gedreven
Series / Nieuws

Dit hoofdpersonage uit 'Fallout' wordt in seizoen 2 tot het uiterste gedreven

Je zou het bijna cru noemen om zo'n lief meisje zo'n beproeving te laten ondergaan.

Prime Video heeft met de komst van Fallout afgelopen april een enorme hit te pakken. Logischerwijs volgt er een tweede seizoen en de showrunners lichten alvast een tipje van de sluier op wat we kunnen verwachten.

Hoofdpersonage Lucy, gespeeld door de Britse actrice Ella Purnell, werd in de serie al flink voor de leeuwen geworpen, maar gaat het in seizoen twee dus nog zwaarder krijgen, aldus showrunners Geneva Robertson-Dworet en Graham Wagner.

Een lief meisje verteerd door harde realiteit


Lucy groeide op in een beschermde omgeving, genaamd de 'Vault', en bekijkt de wereld door een roze bril. Elk probleem in de door atoombommen verwoeste wereld, genaamd de Wasteland, kan volgens Lucy middels dialoog worden opgelost.

De showrunners willen in seizoen twee zien hoe optimistisch Lucy kan blijven en willen haar tot het uiterste drijven om te zien hoeveel ze zichzelf kan blijven in een wereld die erop uit is om haar en haar naasten te vernietigen.

Druk bezig met pre-productie


Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuw verhaal voor het tweede seizoen. Exacte details zijn nog niet onthuld. Echter, gezien het einde van het eerste seizoen, kunnen kijkers verwachten dat seizoen twee zich zal verplaatsen van de Californische setting naar Nevada, aangezien Fallout naar New Vegas trekt.Bekijk nog eens alle afleveringen van de hitserie Fallout op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Fallout seizoen 1 hoog zitten?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen