search
Droevig nieuws: acteur uit 'The Office' en 'Breaking Bad' overleden
Series / Nieuws

Droevig nieuws: acteur uit 'The Office' en 'Breaking Bad' overleden

Tom Bower was een acteur die vrijwel elke serieliefhebber ooit heeft gezien.

In Los Angeles is vorige week de Amerikaanse acteur Tom Bower overleden. Bower werd 86 jaar. In een carrière van 50 jaar verscheen hij in een enorme hoeveelheid series en films.

Tom Bower was typisch zo'n acteur die vrijwel iedereen wel eens in een film of serie heeft gezien. In totaal speelde hij in bijna 200 producties, waaronder in een aantal zeer populaire series.

Breaking Bad


Fans van de Breaking Bad-franchise zullen hem kennen als de nieuwsgierige buurman uit de sequel El Camino. Daarin maakt zijn personage het Jesse Pinkman en Todd Alquist bijzonder lastig.

Bower was een acteur die vele genres beheerste. Hij bemachtigde rollen in grote komedie-series als The Office en It's Always Sunny in Philadelphia, maar ook in serieuze dramaseries als The West Wing en misdaadseries als Bosch.

Lucky Hank


Vorig jaar nog verscheen Bower in Lucky Hank met Breaking Bad en Better Call Saul-ster Bob Odenkirk. Zijn laatste rol speelt hij in de film Hurricanna die nog moet uitkomen en waarin de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks de hoofdrol heeft.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen