search
Nieuwste 'Star Wars'-serie 'The Acolyte' krijgt veel zure reacties
Series / Nieuws

Nieuwste 'Star Wars'-serie 'The Acolyte' krijgt veel zure reacties

'Star Wars: The Acolyte' is gestart en het Twitterversum heeft gesproken.

De eerste twee afleveringen van de spin-off zijn inmiddels te streamen op Disney+. Het is minstens zo leuk om de reacties op X te bekijken, die duidelijk laten zien dat de fans stevige meningen hebben.

Er is geen gebrek aan haatreacties, maar er is ook enthousiasme voor de acteerprestaties en voor het verhaal zelf. Hoofdrolspeler Lee Jung-jae wordt geprezen voor zijn rol als Master Sol. De Koreaanse acteur leerde Engels voor zijn rol en baseerde zijn vertolking onder andere op Qui-Gon Jinn (Liam Neeson).

Van tevoren geschreven


De eerste twee afleveringen hebben een dramatisch slechte kijkerswaardering gekregen op Rotten Tomatoes. Dit is de X'ers niet ontgaan. @Joshcarlosjosh gaf aan dat er niets in de serie te zien is dat "dit niveau van haat rechtvaardigt". @Ky1eKatarn voegt hieraan toe: "De negatieve recensies, die van tevoren geschreven zijn, doen me denken aan de Dagobah grot. Wat in die grot te vinden is is datgene wat je in jezelf draagt".

Er is waardering voor het mystery-element in het verhaal. In de woorden van @kelly_knox: "Geen Skywalker te bekennen, gewoon mensen die hun ding doen". Het verhaal is "extreem veelbelovend" volgens @starwarsstuff.Engels leren


Hoodrolspeler Lee Jung-jae is van oorsprong Koreaans en leerde Engels voor zijn rol. @XDarth ThunderX is vol lof: "Het feit dat hij Engels leerde en Master Sol zo elegant neerzette zegt alleen maar hoe graag hij in de serie wilde spelen". De X'ers zijn behoorlijk kritisch over elementen die naar de mening van sommigen overdreven woke zijn. Zo is er een wat forsere Jedi waarbij @GeorgeMolho zich afvraagt hoe hij zijn salto's gaat uitvoeren. @JoelWBerry is zelfs van mening dat het hele verhaal één grote, domme metafoor is waarbij de Force staat voor een systeem dat mensen onderdrukt.Waar te zien?


Star Wars: The Acolyte is te streamen op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij positief over The Acolyte na de eerste aflevering(en)?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen