search
Series op NPO Plus: deze toppers zijn echt het kijken waard
Series / Specials

Series op NPO Plus: deze toppers zijn echt het kijken waard

Ontdek vier boeiende series om te streamen op NPO Start.

Steeds meer serieliefhebbers beginnen de mogelijkheden van NPO Start en NPO Plus in te zien. Ben je ook benieuwd wat je op deze site allemaal kunt streamen? Hieronder hebben we vier leuke kijktips.

I.M.I.M. op NPO Plus is gebaseerd op het gelijknamige boek van Connie Palmen. De serie is geregisseerd door Michiel van Erp. Ramsey Nasr en Wende Snijders spelen in de hoofdrollen.

In haar boek beschrijft Palmen haar liefde voor Ischa Meijer. De serie volgt haar liefdesleven met al zijn hoogte- en dieptepunten. Het boek en de serie zorgen ervoor dat alle herinneringen van Palmen bewaard zullen blijven.Dome 16Andrea Bræin Hovig, Flo Fagerli en Johannes Blumenthal spelen in de hoofdrollen in deze avontuurlijke Noorse serie. De serie speelt zich in de toekomst af, als de wereld ingedeeld is in verschillende klimaatzones.

In Dome 16 komen twee tieners uit verschillende zones elkaar tegen en zij worden al snel verliefd. Dat was echter totaal niet de bedoeling en nu moeten ze alles op alles zetten om bij elkaar te blijven.

Those Who KillOp NPO Plus is de Deense misdaadserie Those Who Kill te zien. De originele titel is Den som dræber.

In Those Who Kill wordt de zeventienjarige Julie ontvoerd. Rechercheur Jan Michelsen krijgt de taak om haar verdwijning te onderzoeken, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht. Vooral als erachter komt dat Julie ontvoerd is door een seriemoordenaar.Het jaar van FortuynIn 2022 kwam Het jaar van Fortuyn uit. De serie laat alle gebeurtenissen zien in de verkiezingsstrijd tussen Pim Fortuyn en Ad Melkert tussen 2001 en 2002.

Jeroen Pitzenberger speelt de rol van Fortuyn, terwijl Ramsey Nasr de rol van Melkert vertolkt. Ook Jeroen de Man en Thijs Römer spelen mee in Het jaar van Fortuyn op NPO Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke kijk jij als het moet: I.M. of Dome 16?

 • I.M.

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Dome 16

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen