search
Een van de geliefdste series ooit keert terug op Disney+: alweer seizoen 20
Series / Specials

Een van de geliefdste series ooit keert terug op Disney+: alweer seizoen 20

Het einde van 'Grey's Anatomy' is nog niet in zicht: seizoen 20 verschijnt deze week.

Grey's Anatomy is deze week terug, voor alweer het 20e seizoen. Wij geven antwoord op 5 belangrijke vragen.

Waar hield het vorige seizoen op?


In seizoen 19 vond het meest schokkende vertrek uit de serie plaats: Meredith Grey (Ellen Pompeo) verhuisde naar Boston. Daarnaast besloot ook haar zus Maggie (Kelly McCreary) Seattle te verlaten. We zagen een groep nieuwe stagiairs hun intrede maken.

De grote cliffhanger van het seizoen was dat Teddy (Kim Raver) haar eigen symptomen van tandpijn negeerde en in elkaar zakte in de operatiekamer.

Wie zien we terug in dit seizoen?


Het grootste deel van de cast die een rol had in het vorige seizoen en niet vertrokken is, zien we ook in het nieuwe seizoen. Arizona (Jessica Capshaw) en Nico (Alex Landi) keren als verrassing weer terug in de serie. Daarnaast zal Meredith in de serie aanwezig blijven, al is het enkel als gastrol.

Wat kunnen we verwachten van seizoen 20?


Het plot is nog geheim, maar een aantal dingen kunnen we raden. De cliffhanger zal natuurlijk als eerste behandeld worden, waardoor we erachter komen wat er precies met Teddy aan de hand is. Ook zullen de consequenties van Merediths keuzes een rol spelen dit seizoen.Hoe lang gaat de serie nog door?


Hoewel Grey's Anatomy al enorm lang loopt en de kwaliteit door de jaren heen wisselend was, is het einde nog niet in zich. De succesvolle serie is al vernieuwd voor een 21e seizoen.

Hoeveel afleveringen zijn er?


Vanwege de schrijversstakingen in Hollywood is dit seizoen korter dan de meeste andere seizoenen. Met slechts 10 afleveringen is dit het kortste seizoen sinds het eerste, dat 9 afleveringen had.

Seizoen 20 van Grey's Anatomy is vanaf 13 juni te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij alle seizoenen van Grey's Anatomy gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen