search
Strijdende en bekvechtende verleiders veroveren Netflix en bestormen de top 10
Series / Netflix Kijktip

Strijdende en bekvechtende verleiders veroveren Netflix en bestormen de top 10

De realityserie Perfect Match doet het weer goed op de grootste streamingdienst.

Netflix heeft naast de vele films en series ook realityseries en uiteraard ontbreken daarbinnen de datingshows niet. In Perfect Match zien we weer de nodige bekvechtende verleiders. Het tweede seizoen staat nu op #7 in de Netflix Top 10.

De datingshow Perfect Match werd bedacht door Chris Coelen en het eerste seizoen debuteerde in februari 2023. Opvallend aan de serie is dat we deelnemers zien die eerder te zien waren in andere realityshows van Netflix.

Ontvangst
Perfect Match is niet de best ontvangen datingshow. Op IMDb staat de serie op een 5,9 na slechts tweeduizend stemmen. Critici waren wisselend positief. Zo schrijft Tara Ariano van Vanity Fair: "Netflix' zalig domme Perfect Match is ideaal om vanuit de achtergrond mee te kijken. We bedoelen dat als compliment!"

"Perfect Match van Netflix is ​​een opwindende, volkomen belachelijke serie... een serie die er niets om geeft of jij of iemand anders het alleen maar lui en luchtig vermaak vindt," schreef EJ Dickson van Rolling Stone. Gigi Fong van Hyperbae noemde de show de "Hunger Games of Dating".

Nu op Netflix
Het tweede seizoen van Perfect Match staat nu deels op Netflix en je kunt de eerste zes van de in totaal tien afleveringen hier kijken.De synopsis: Stellen die bewijs leveren dat ze bij elkaar passen, mogen beslissen over andere matches in deze strategische en verleidelijke datingwedstrijd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ik kan geen genoeg krijgen van Perfect Match!

 • Klopt! Heerlijke programma's!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, ik wil er niets van weten

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen