search
Een van de beste thrillers ooit nu op Netflix: "prachtig, aangrijpend en soms bizar"
Films / Nieuws

Een van de beste thrillers ooit nu op Netflix: "prachtig, aangrijpend en soms bizar"

Tom Ford kwam in 2016 met de film Nocturnal Animals. Eentje om zeker gezien te hebben.

Mogelijk stond Nocturnal Animals al een keer eerder op Netflix en de spannende thriller is ongetwijfeld ook op andere diensten te vinden. Dit neemt niet weg dat nu weer flink wat mensen op de film van Tom Ford afstemmen.

De thriller met namen als Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson en Isla Fisher komt binnen op de zevende plaats in de Netflix Top 10. Duidelijk een aanrader.

[/h2]
Nocturnal Animals is door zowel de recensenten als het publiek goed ontvangen. De thriller staat op 74 procent op de Tomatometer en de IMDb noteert een 7,5 op basis van meer dan 300 duizend stemmen.

"Een prachtige, aangrijpende en soms bizarre metathriller die verschillende verhaallijnen combineert met prachtige beelden en een adembenemende muziek," schrijft Kambole Campbell van One Room With A View.

[h2]Mis deze niet


Mocht je Nocturnal Animals nog niet te zien hebben, dan mis je zeker iets. Kijk deze meesterlijke thriller nu op Netflix.De synopsis: Wanneer Susan, eigenaar van een kunstgalerie, een manuscript van een roman leest dat is geschreven door haar ex, ziet ze griezelige overeenkomsten met haar vorige huwelijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Nocturnal Animals is een van de beste thrillers ooit gemaakt

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen