search
'The Boys'-fans opgelet: vanaf vandaag kun je seizoen 4 gaan kijken op deze streamingdienst
Series / Nieuws

'The Boys'-fans opgelet: vanaf vandaag kun je seizoen 4 gaan kijken op deze streamingdienst

Seizoen 4 van 'The Boys' onthult meer over helden die hun krachten misbruiken.

Het nieuwe seizoen van The Boys is vanaf vandaag online, dus hier zijn 5 dingen die je moet weten voor je begint met kijken:

Waar gaat de serie over?


Duik in een wereld waar superhelden minder heroïsch zijn dan ze lijken. The Boys legt de schaduwzijde van beroemde helden en de machtsstructuren die hen beschermen bloot, terwijl een groepje gewone mensen vastbesloten is om hen te confronteren. De serie volgt de illegale activiteiten van een superheldenteam genaamd 'The Seven', onder leiding van de sadistische en corrupte Homelander. Dit team misbruikt hun krachten voor eigen gewin en laat een spoor van vernietiging achter. Billy Butcher en zijn team, 'The Boys', proberen hen ten val te brengen door hun geheimen te onthullen en hen verantwoordelijk te houden voor hun daden.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages worden gespeeld door Karl Urban als Billy Butcher, Jack Quaid als Hughie Campbell en Antony Starr als Homelander. Urban is bekend van zijn rollen in The Lord of the Rings trilogie, Quaid heeft gespeeld in The Hunger Games en Starr is eerder te zien geweest in de serie Banshee.

Voor wie is deze serie?


The Boys is perfect voor liefhebbers van donkere humor, actie en maatschappijkritiek. Als je genoten hebt van series zoals Invincible of The Tick, zal deze serie zeker in de smaak vallen. Fans van Supernatural opgelet, want veel van de makers van die serie hebben ook aan The Boys gewerkt, waardoor je een paar herkenbare elementen zult tegenkomen. Zo schijnt de acteur Jeffrey Dean Morgan, bekend uit Supernatural en The Walking Dead in dit nieuwe seizoen voor te komen.

Wat kan je verwachten van seizoen 4?


Het nieuwe seizoen belooft een wereld op de rand van de afgrond. Victoria Neuman staat dichter dan ooit bij het presidentschap, onder de dreigende macht van Homelander, die zijn macht consolideert. Met Butcher's beperkte levensverwachting, het verlies van Becca's zoon en zijn leiderschap bij 'The Boys', moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is. Verwacht een explosieve mix van actie, intriges en zwarte humor.

Is de serie te bingen?


Met momenteel vier seizoenen en in totaal 32 afleveringen, varieert de kijktijd afhankelijk van je kijktempo. Maar als je er helemaal voor gaat, kun je alle afleveringen in ongeveer twee dagen achter elkaar kijken. De eerste drie afleveringen staan vanaf vandaag online. Hierna komen de afleveringen elke week op woensdag uit.Seizoen 4 van The Boys is vanaf 13 juni te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij de eerste afleveringen al hebt gezien: blij?

 • Ja, heel blij!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, vielen helaas tegen

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen