search
Nog maar kort te zien op Netflix: twee ijzersterke kijktips
Series / Specials

Nog maar kort te zien op Netflix: twee ijzersterke kijktips

Bekijk snel Age of Tanks en Jackass Forever voordat ze verdwijnen van Netflix.

Hoewel er elke week weer nieuwe films en series bij komen op Netflix, verdwijnen er helaas ook elke week weer veel titels. Deze twee aanraders zijn nog maar een paar dagen te zien. Dus kijk ze snel voordat het te laat is.

Age of Tanks (2017)Deze documentaireserie staat al vanaf 2018 op Netflix en is nog steeds de moeite waard om te kijken. Op IMDb krijgt de serie een score van 7.3/10.

De serie verdiept zich in de militaire tanks vanaf de Eerste Wereldoorlog. Hoe zijn deze wapens bedacht en uitgetekend en welke rol hebben zij hebben gespeeld in grote conflicten?Laatste kans: tot en met 29 juni op Netflix

Jackass Forever (2022)Als je in 2000 tv keek, heb je ongetwijfeld de serie Jackass voorbij zien komen. In deze serie voerden Jeff Tremaine, Johnny Knoxville en Spike Jonze de meest absurde en gevaarlijke stunts uit.

De serie eindigde na drie seizoenen, maar in 2022 kwam dit iconische trio terug. Voor hun film Jackass Forever heeft Johnny Knoxville zijn vrienden weer opgetrommeld voor een nieuwe dosis bizarre stunts.Laatste kans: tot en met 29 juni op Netflix
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Op welke titel stem jij nog even snel af, als het moet?

 • Age of Tanks

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Jackass Forever

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen