search
Will Smith mogelijk in volgende grote serie van 'Fallout'-bedenkers
Series / Nieuws

Will Smith mogelijk in volgende grote serie van 'Fallout'-bedenkers

Keert Big Willie voor het eerst sinds The Fresh Prince of Bel-Air terug naar de wereld van tv?

Will Smith heeft momenteel flink wat succes in de bioscopen met de vierde Bad Boys-film, maar hij heeft nog geen volgend project klaarliggen. Nu lijkt zich een mogelijke kandidaat te hebben aangediend.

Smith zou volgens Puck News interesse hebben in de hoofdrol in een nieuwe serie van Jonathan Nolan en Lisa Joy, de bedenkers van Westworld en Fallout.

Kunstmatige intelligentie


Naar verluidt heeft de Oscarwinnaar al verschillende meetings gehad met de showrunner over een serie die over kunstmatige intelligentie moet gaan. Het tv-project zal geproduceerd worden door Kilter Films.

Het is nog niet duidelijk waar de serie exact over zal gaan, en ook weten we helaas nog niet of het een miniserie of een serie met meerdere seizoenen betreft.

De terugkeer van Will


Smith is de laatste jaren natuurlijk vooral onderwerp van gesprek geweest door de fysieke aanval op Chris Rock tijdens de Oscars, maar door het succes van Bad Boys: Ride or Die lijkt hij eindelijk terug van weggeweest.Dit project zou de eerste keer zijn dat Will Smith de hoofdrol in een tv-serie op zich neemt sinds The Fresh Prince of Bel-Air, de serie die hem ooit wereldberoemd maakte.

Big Willie Style


Overigens wil dit niet zeggen dat Smith klaar is met films. Er wordt ook volop gewerkt aan een vervolg op I Am Legend, maar die film zal waarschijnlijk pas ergens in 2025 worden opgenomen.

Het is nog onduidelijk welke streamingdienst of netwerk de serie met Will Smith zal uitzenden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Will Smith weer in een tv-serie: goed idee?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen