search
Deze 10 series op Netflix zijn helemaal nieuw: deze week te zien
Series / Nieuws

Deze 10 series op Netflix zijn helemaal nieuw: deze week te zien

Komende week zie je veel reality en veel nieuwe producties uit Azië.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Agents of Mystery


Verschijnt op: Dinsdag 18 juni | Release: Seizoen 1 | Genre: Misdaad / Spelprogramma / Reality-TV | Kijk op: Netflix

Zes goed op elkaar ingespeelde 'agents of mystery' moeten binnen zes uur paranormale mysteries zien op te lossen en vertrouwen daarbij op hun slimheid en teamwork.Outlander


Verschijnt op: Woensdag 19 juni | Release: Seizoen 7 | Genre: Avontuur / Drama / Fantasy | Kijk op: Netflix

In deze romantische en historische fantasy-serie wordt een oorlogsverpleegster uit de Tweede Wereldoorlog teruggevoerd in de tijd naar het Schotland van 1700.Clanes


Verschijnt op: Vrijdag 21 juni | Release: Seizoen 1 | Genre: Misdaad / Drama / Thriller | Kijk op: Netflix

Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

19 juni: Love is Blind: Brazil (seizoen 4 - aflevering 1-4) - Reality-TV / Romantiek - Het datingexperiment arriveert in Brazilië, waar lokale singles op zoek gaan naar ware liefde en zich verloven, zonder de andere persoon eerst te ontmoeten.

19 juni: Dinner Time Live with David Chang (seizoen 1 - aflevering 18) - Reality-TV - Chef-kok David Chang presenteert een ongezouten eetervaring terwijl hij kookt voor beroemde gasten en culinaire geheimen deelt.

20 juni: America's Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders (seizoen 1) - Documentaire - Volg de Dallas Cowboys Cheerleaders van audities tot trainingskamp en tijdens het NFL-seizoen terwijl ze hun dromen najagen om een felbegeerde plek in het team te krijgen.

20 juni: Kota Factory (seizoen 3) - Komedie / Drama - In een stad vol bijscholingsinstituten voor de briljantste geesten van India zoeken een serieuze, maar middelmatige student en zijn vrienden hun weg in het campusleven.

21 juni: Perfect Match (seizoen 2 - aflevering 10) - Reality-TV / Romantiek - Stellen die hun compatibiliteit bewijzen, krijgen de macht om andere koppels te vormen of uit elkaar te halen in deze strategische en verleidelijke datingcompetitie.

21 juni: The Victims' Game (seizoen 2) - Misdaad / Drama / Thriller - Als een forensisch rechercheur met autisme een link ontdekt tussen zijn van hem vervreemde dochter en mysterieuze moorden, riskeert hij alles om de zaak op te lossen.

22 juni: Rising Impact (seizoen 2) - Animatie / Drama / Sport - Wanneer de natuurlijke gave van een derdeklasser voor golf per ongeluk wordt ontdekt door een profspeler, begint de jongen aan een avontuur om 's werelds beste golfer te worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat de serie Clanes goed wordt?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen