search
Dé topserie van HBO Max begint vandaag weer: "het vurige schouwspel wordt nog heter"
Series / Nieuws

Dé topserie van HBO Max begint vandaag weer: "het vurige schouwspel wordt nog heter"

Seizoen 2 van House of the Dragon belooft intensere gevechten en nieuwe verrassende wendingen.

Seizoen 2 van House of the Dragon komt eraan en wij hebben vijf cruciale dingen die je moet weten voordat je aan deze epische serie begint!

Waar gaat de serie over?


House of the Dragon is een prequel op de populaire serie Game of Thrones en speelt zich 200 jaar eerder af. Het verhaal volgt de geschiedenis van House Targaryen, de dynastie van drakenrijders, en hun gevechten om de 'Iron Throne'.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen in House of the Dragon worden vertolkt door Emma D'Arcy als Rhaenyra Targaryen, Matt Smith als Daemon Targaryen en Olivia Cooke als Alicent Hightower. Emma D'Arcy is bekend van haar rol in Truth Seekers, Matt Smith speelde de elfde Doctor in Doctor Who, en Olivia Cooke schitterde in Ready Player One.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is perfect voor fans van epische fantasy, politieke intriges en complexe karakters. Als je genoten hebt van Game of Thrones, dan zal House of the Dragon zeker in de smaak vallen. Ook liefhebbers van historische drama's zoals The Tudors zullen deze serie waarderen vanwege de rijke geschiedenis en de intriges aan het hof.

Is de serie te bingen?


Op dit moment heeft House of the Dragon één seizoen met tien afleveringen, elk met een duur van ongeveer een uur. Als je de hele serie in één keer wilt kijken, ben je ongeveer tien uur bezig, perfect voor een episch binge-weekend. Er komt elke week een nieuwe aflevering, dus als je seizoen 1 volledig kijkt, kun je meteen door.

Wat kun je verwachten van seizoen 2?


In seizoen 2 van House of the Dragon zal de strijd om de IJzeren Troon intensiveren met nieuwe draken en meer gevechten. De spanningen tussen de Targaryens zullen escaleren, met belangrijke personages zoals Aemond Targaryen en King Aegon II in het middelpunt. Bereid je voor op onverwachte wendingen en spectaculaire scènes die de wereld van Westeros verder tot leven brengen.Het tweede seizoen is vanaf 17 juni te zien op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Yes! House of the Dragon seizoen 2 start, zit jij al klaar?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen