search
Indrukwekkende en verborgen Netflix-series: deze 4 moet je binnenkort gaan kijken
Series / Nieuws

Indrukwekkende en verborgen Netflix-series: deze 4 moet je binnenkort gaan kijken

Van komedie tot drama, deze vier toppers kunnen allemaal op uitstekende cijfers rekenen.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

MaidDeze ontroerende miniserie kwam in 2021 naar Netflix. Het werd vrijwel direct door de pers en het publiek goed ontvangen, zoals blijkt uit de geweldige score van 94% op Rotten Tomatoes.

Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder in Maid werk als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen.Unbreakable Kimmy SchmidtDeze humoristische serie staat bol van de komedie-grootmachten, zowel voor als achter de schermen. Die verzameling is succesvol gebleken, daar het op Rotten Tomatoes de uitstekende score van 96% krijgt. Je streamt alle vier seizoenen op Netflix.

Wanneer in Unbreakable Kimmy Schmidt een vrouw wordt gered van een apocalyptische sekte en in New York terechtkomt, moet ze zich aanpassen aan een wereld waarvan zij dacht dat deze niet meer bestond.KastanjemandenMet een nieuw seizoen in aantocht zijn alle afleveringen van het eerste seizoen van deze duistere serie te zien op Netflix. Er is niets op af te dingen; deze serie krijgt op de Tomatometer de perfecte score van 100%.

Als in Kastanjemanden een poppetje van kastanjes wordt gevonden op het plaats delict van een verschrikkelijke moord, proberen twee rechercheurs op basis van deze aanwijzing de moordenaar te vinden die in verband wordt gebracht met de vermissing van het kind van een bekende politicus.House of NinjasOok deze meeslepende Japanse serie mag op Rotten Tomatoes rekenen op de perfecte score van 100%. Bekijk alle afleveringen op Netflix.

De familie Tawara is de laatste Shinobi ninja-clan in Japan. Door een incident heeft de familie haar verleden achter zich gelaten. Nu staan ze echter op het punt om de grootste crisis in Japan te trotseren, een die het hele land in gevaar kan brengen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je voor Maid of Kastanjemanden?

 • Maid

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Kastanjemanden

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen