search
Deze 3 films op Netflix moet je begin juli direct gaan kijken
Films / Featured

Deze 3 films op Netflix moet je begin juli direct gaan kijken

Twee toppers uit de bioscoop en een grote nieuwe Netflix Original.

Netflix komt begin juli met een reeks opvallende films. Sinds enige tijd zijn dit niet alleen Netflix Originals, aangezien de streamingdienst weer steeds vaker grote recente bioscoopfilms van andere studio's online mag zetten. Hieronder drie tips.

BarbarianVerschijnt op: 4 juli | Genre: Horror | Kijk op: Netflix

In 2022 was de film Barbarian een groot succes. De horrorfilm met namen als Georgina Campbell, Bill Skarsgård en Justin Long scoorde erg sterk op Rotten Tomatoes en wist ook flink omzet te draaien. Begin juli komt de topper eindelijk naar Netflix.

In Barbarian arriveert een jonge vrouw bij haar huurhuis in Detroit en ontdekt dat het al wordt bewoond door een indringer - en door iets veel ergers onder de vloer.Beverly Hills Cop: Axel FVerschijnt op: 3 juli | Genre: Actiekomedie | Kijk op: Netflix

Na 20 jaar is Eddie Murphy terug als Axel Foley. Hij speelde de rol al drie keer. In de vierde film krijgt hij hulp van bekende en nieuwe gezichten, gespeeld door onder andere Joseph Gordon-Levitt, Kevin Bacon, Taylour Paige, Judge Reinhold en John Ashton.

In Axel F wordt het leven van de dochter van rechercheur Axel Foley bedreigd. Samen met zijn nieuwe partner en een paar oude vrienden wil hij een samenzwering nog eens extra onder de aandacht brengen.BabylonVerschijnt op: 5 juli | Genre: Actiekomedie | Kijk op: Netflix

Begin 2023 verscheen de energierijke film Babylon van Damien Chazelle in de Nederlandse bioscopen. Sterren als Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva houden je aan de buis gekluisterd met de prachtige beelden, de nodige humor en fantastische muziek.

In Babylon jagen een filmster, een ambitieuze jongedame en een beginnende producent roem en fortuin na te midden van de glamoureuze losbandigheid van Hollywood eind jaren 20.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je voor Barbarian of Babylon?

 • Barbarian

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Babylon

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen