search
Reacher krijgt in seizoen 3 met een totaal ander soort schurk te maken en het is niet de Nederlandse krachtpatser
Series / Specials

Reacher krijgt in seizoen 3 met een totaal ander soort schurk te maken en het is niet de Nederlandse krachtpatser

In een interview met Screen Rant duikt Anthony Michael Hall dieper in zijn personage.

Het nieuwe seizoen van de actieserie Reacher heeft een Nederlands tintje. Menigeen kijkt ongetwijfeld uit naar Reachers volgende tegenstander. In het boek 'Spervuur' ('Persuader') is dit de zakenman Zachary Beck. Het is voor de kijker zeker geen verrassing dat Beck het nodige onder het tapijt veegt en het is aan Reacher om uit te zoeken wat dit is.

Het derde seizoen van Reacher speelt zich op kleinere schaal af: van New York is de handeling verplaatst naar een rustig stadje. Ook gaat het verhaal dieper op de personages in. Hall onthult dat Zachary Beck geen standaard schurk is en dat de relatie tussen Beck en zijn twintigjarige zoon Richard (Johnny Berchtold) een rode draad vormt in de plot. Het derde seizoen levert dus een ander type schurk dan we in de eerste twee seizoenen van de hitserie hebben gezien.

Dynamiek


In de eerdere seizoenen moest Reacher het opnemen tegen figuren die uitsluitend op hun eigen gewin uit waren, waarbij het ze niks kon schelen hoe ze hun doel bereikten. Beck steekt anders in elkaar en Hall is zeer te spreken over zijn nieuwe rol. Hall: "Op het oog is hij [Beck] een grote naam in de tapijthandel, die in feite een dekmantel is. Het is een interessante dynamiek, want hij is geen standaard antagonist"

"In de eerste aflevering wordt mijn zoon Richard in elkaar geslagen en Reacher redt hem, op zijn karakteristieke Reacher-manier. Mijn zoon zegt vervolgens tegen Reacher dat hij met mij moet gaan praten. Ik bied hem een baan aan, wat het verhaal aan het rollen brengt. De vader-zoon dynamiek strekt zich echter door het hele seizoen voort en is een belangrijk onderdeel van het verhaal," aldus de acteur.

Ander doel


Reachers doel is om te achterhalen wat er achter Becks succesvolle onderneming steekt. De ontmoeting met Richard is een voorwendsel om onopgemerkt het terrein van de tegenstander te betreden. Hij krijgt vervolgens te maken met Becks zakenpartner Quinn (Brian Tee), die volgens Hall "samen met mij [Beck] bij de nodige duistere zaakjes betrokken is". Wat er precies verborgen wordt en hoe de verhoudingen precies liggen zal de spierbundel ongetwijfeld het nodige puzzelwerk opleveren.

Bekijk op instagram


Reacher is te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij een echte Reacher-fan?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen