search
FXX bestelt derde seizoen van You're the Worst
Series / Nieuws

FXX bestelt derde seizoen van You're the Worst

Meer vreemde liefdesperikelen...

De serie You're the Worst wist in de eerste twee seizoenen vaak zowel vriend als vijand te verrassen. De populariteit van de serie steeg inmiddels aanzienlijk en dat heeft FXX er toe aangezet om een derde seizoen aan te kondigen. Het derde seizoen zou waarschijnlijk ergens in de zomer van 2016 voor het eerst op de televisie te zien moeten zijn. Dat is iets vroeger dan de voorgaande twee seizoenen. Zij waren namelijk pas telkens in september te zien.


In You're the Worst volgen we Aya Cash en Chris Geere als Gretchen en Jimmy. Zij wonen in Los Angeles en hebben... euhm 'iets' samen. Is het liefde? Beiden hebben helaas wel de vervelende gewoonte om alles wat ze op hun pad tegenkomen te vernietigen. In tegenstelling tot bij andere romantische komedies kiest You're the Worst er steevast voor om de glamour en de make-out sessies in de regen in te ruilen voor een realistische look op hoe het liefdesleven van jonge mensen er vandaag de dag in LA uitziet.

De maker van de reeks Stephen Falk heeft samen met bovenstaand nieuws ook aangegeven een deal te hebben gesloten met FX Networks en FX Productions met betrekking tot een aantal nieuwe projecten. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen