search
'Samurai Jack' keert terug!
Series / Nieuws

'Samurai Jack' keert terug!

In 2016 zijn er nieuwe afleveringen.



Bedenker Genndy Tartakovsky brengt Samurai Jack terug naar Cartoon Network. Het epische verhaal van de Samurai is dus nog niet voorbij. Het nieuws werd aangekondigd middels een ultrakorte teaser die je hierboven kan bekijken en een poster die onderaan dit bericht te vinden is.

"Lang geleden in een ver land," begint het monoloog van elke aflevering van de oorspronkelijke serie, "bevrijdde ik, Aku, de gedaanteveranderende meester van de duisternis, gruwelijk kwaad. Maar een domme samoerai met een magisch zwaard stapte naar voren om het tegen me op te nemen. Voordat hij de laatste klap uit kon delen, opende ik een tijdpoort en gooide ik hem naar een toekomst waar mijn kwaad wet is. Nu zoekt de sukkel een manier om terug te keren naar het verleden en de toekomst die Aku vormt ongedaan te maken."

De oorspronkelijke serie liep van 2001 tot 2004 en telt 52 afleveringen. Sinds het einde van die run laat Tartakovsky al weten dat de serie ooit terug keert. Volgend jaar is dat dus eindelijk het geval.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen