search

Ons nieuws van donderdag 3 december 2015

FXX bestelt derde seizoen van You're the Worst
Series / Nieuws

FXX bestelt derde seizoen van You're the Worst

Meer vreemde liefdesperikelen...

De serie You're the Worst wist in de eerste twee seizoenen vaak zowel vriend als vijand te verrassen. De populariteit van de serie steeg inmiddels aanzienlijk en dat heeft FXX er toe aangezet om een derde seizoen aan te kondigen. Het derde seizoen zou waarschijnlijk ergens in de zomer van 2016 voor het eerst op de televisie te zien moeten zijn. Dat is iets vroeger dan de voorgaande twee seizoenen. Zij waren namelijk pas telkens in september te zien.

In You're the Worst volgen we Aya Cash en Chris Geere als Gretchen en Jimmy. Zij wonen in Los Angeles en hebben... euhm 'iets' samen. Is het liefde? Beiden hebben helaas wel de vervelende gewoonte om alles wat ze op hun pad tegenkomen te vernietigen. In tegenstelling tot bij andere romantische komedies kiest You're the Worst er steevast voor om de glamour en de make-out sessies in de regen in te ruilen voor een realistische look op hoe het liefdesleven van jonge mensen er vandaag de dag in LA uitziet.

De maker van de reeks Stephen Falk heeft samen met bovenstaand nieuws ook aangegeven een deal te hebben gesloten met FX Networks en FX Productions met betrekking tot een aantal nieuwe projecten. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste volledige trailer 'Girls' seizoen 5
Series / Trailer

Eerste volledige trailer 'Girls' seizoen 5

Eén van de meiden gaat trouwen.



Het nieuwe seizoen van de HBO-serie Girls gaat in februari in première en de eerste trailer is nu beschikbaar. Volgens het filmpje worden de meiden volwassen en groeien ze uit elkaar, maar feit is dat vriendschap alsnog altijd iets ingewikkelds zal zijn. Op basis van de beelden is er echter weinig aanleiding om ervan uit te gaan dat Hannah (Lena Dunham), Marnie (Allison Williams), Jessa (Jemima Kirke) en Shoshanna (Zosia Mamet) volwassen zijn geworden.

Het ziet ernaar uit dat we ons in het nieuwe seizoen mogen opmaken voor nieuwe vriendjes, Japan, een bruiloft en de terugkeer van Adam (Adam Driver). Ook zijn er rollen voor Andrew Rannells, Jake Lacey en Ebon Moss-Bachrach.

Girls keert terug bij HBO op 21 februari 2016.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer vierde seizoen 'Ripper Street'
Series / Trailer

Trailer vierde seizoen 'Ripper Street'

Er is ook een premièredatum geprikt.



Amazon heeft niet alleen de premièredatum, maar ook een trailer voor het vierde seizoen van Ripper Street vrijgegeven. In dit seizoen worden Matthew Macfadyens Edmund Reid en zijn partner Bennet Drake (Jerome Flynn) herenigd en ondernemen ze nieuwe pogingen om de vrede in Whitechapel te bewaren.

Zoals de voiceover heel helder maakt: "Whitechapel is verrot en verwilderd. Het puilt uit, is meedogenloos en onwetend." Leden van Amazon Prime kunnen de serie vanaf 15 januari bekijken. De serie werd gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk op BBC One, maar trok niet genoeg kijkers voor de zender om een derde seizoen te rechtvaardigen. Amazon pikte vervolgens een derde seizoen op en maakte nu dus dit vierde seizoen. Een vijfde seizoen is ook al besteld.

Met dank aan Tweemaalh voor de tip!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Poster & titel voor kerstspecial 'Doctor Who'
Series / Nieuws

Poster & titel voor kerstspecial 'Doctor Who'

De aflevering heet The Husbands of River Song.

Niet alleen is (bovenstaande) poster van de kerstspecial van BBC-serie Doctor Who vrijgegeven, ook heeft de aflevering een titel gekregen. Gek genoeg heeft de speciale aflevering van de serie de titel The Husbands of River Song meegekregen, waarmee verwezen wordt naar het personage van actrice Alex Kingston.

De aflevering speelt zich af op Kerstdag, op een afgelegen menselijke kolonie. De Doctor (Peter Capaldi) verschuilt zich daar voor kerstliedjes en geweien. Maar als een gecrasht ruimteschip om hulp van de Doctor vraagt, blijkt hij al snel gerekruteerd te zijn in River Songs squad en zich in een snelle achtervolging door het melkwegstelsel te bevinden. King Hydroflax (Greg Davies) is furieus en zijn gigantische Robot bodyguard compleet de controle kwijt. Hij heeft het op hen allemaal voorzien. Zal Nardole (Matt Lucas) overleven? En wanneer vogelt River Song uit wie de Doctor is? Dat alles zal onthuld worden in een aflevering vol galactische superschurken en een bestemming die de Doctor al lang probeert te vermijden.

De aflevering is op kerstavond te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen