search
Nieuw personage in 'The Acolyte' wordt compleet uitgelachen
Series / Nieuws

Nieuw personage in 'The Acolyte' wordt compleet uitgelachen

De Star Wars-serie lijkt maar weinig goed te kunnen doen, ook de Sith Lord moet het ontgelden.

Aanvankelijk leek de Star Wars-serie The Acolyte een creatieve stap in het grote universum. De serie speelt zich af ruim voor de eerste films en series van Disney+ en liet voorafgaand aan de aftrap interessante trailers zien.

Toch is er veel commentaar. De critici waren overwegend positief, maar de kijkers en fans (en misschien wel de haters) laten veel erg kritische reviews achter op sites als Rotten Tomatoes, IMDb en Metacritic. Nu moet een nieuw personage het ook ontgelden. - Let op SPOILERS!

Sith Lord


In de vierde aflevering van The Acolyte zien we een enorme cliffhanger. We krijgen namelijk eindelijk een blik op de master van Mae (Amandla Stenberg). Vooral de helm zorgt voor hilariteit en het personage wordt nu al "Darth Teeth" genoemd.

De echte bijnaam van het personage lijkt "The Master" te zijn. Het personage draagt ​​een metalen helm met slechts een dunne spleet van oor tot oor waar de drager doorheen kan kijken, met een dunne, skeletachtige kaaklijn en metalen "tanden" als mondstuk voor de helm.

Reacties


Ondanks alle kritiek wordt de serie wel goed bekeken. Twitter staat ramvol reacties van voor- en tegenstanders. Hieronder vind je er een aantal. Wil je liever de nieuwste aflevering gaan kijken? Die vind je nu op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij The Acolyte hebt gezien: welk cijfer geef je dan?

 • Een 6 of hoger

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Lager dan een 6

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen