search
Nieuwe manga-verfilming op Netflix: De volgende hitserie met miljoenen kijkers?
Series / Nieuws

Nieuwe manga-verfilming op Netflix: De volgende hitserie met miljoenen kijkers?

'Rising Impact': Een nieuwe anime op Netflix over een jonge golfer.

Bereid je voor op de nieuwe serie Rising Impact! Hier zijn 5 dingen die je moet weten voordat je begint met kijken.

Waar gaat de serie over?


Rising Impact volgt de reis van Gawain Nanaumi, een derdeklasser met een passie voor honkbal die via professionele golfer Kiria Noshino ontdekt dat hij uitzonderlijk goed is in golf. Gawain streeft ernaar de beste professionele golfer te worden, terwijl hij tal van uitdagingen en getalenteerde rivalen tegenkomt.

Waar is de serie op gebaseerd?


Rising Impact is gebaseerd op de Japanse manga-serie geschreven en geïllustreerd door Nakaba Suzuki. Deze manga werd van november 1998 tot februari 2002 in het tijdschrift Weekly Shōnen Jump gepubliceerd en omvat 17 tankōbon-volumes.

Wie spelen er in de serie?


Misaki Kuno als Gawain Nanaumi, bekend van haar rol in Made in Abyss. Yo Taichi als Kiria Noshino, eerder te horen in The Promised Neverland. Yumiri Hanamori als Lancelot Norman, ook bekend van Laid-Back Camp.

Voor wie is deze serie?


Rising Impact is perfect voor fans van sportanime en inspirerende verhalen over persoonlijke groei. Als je hebt genoten van series zoals Haikyuu!! of Yuri on Ice, dan zul je deze serie zeker waarderen. Het is een mix van competitie, emotie en doorzettingsvermogen die een breed publiek zal aanspreken.

Is de serie te bingen?


Ja, Rising Impact is ideaal voor een binge-sessie. De serie bestaat uit één seizoen met 12 afleveringen van ongeveer 25 minuten. Als je van plan bent om alles in één keer te kijken, ben je ongeveer 5 uur bezig.Rising Impact is vanaf 22 juni 2024 te zien op Netflix. Mis het niet!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Rising Impact: iets voor jou?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen