search
'The Witcher' seizoen 4: Eerste setfoto's van fan-favoriete personage
Series / Foto's

'The Witcher' seizoen 4: Eerste setfoto's van fan-favoriete personage

De opnames vorderen in Londen en dit geliefde personage is eindelijk te zien.

Voor het vierde seizoen heeft The Witcher grote namen weten te strikken. Niemand minder dan Laurence Fishburne speelt de rol van een van de meest populaire figuren in de boekenreeks. Hij is te zien als de chirurg-barbier Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy, oftewel Regis.

Redanian Intelligence plaatste de eerste foto's van Fishburne, die je hier kunt bekijken. Er zijn ook foto's van de overige castleden te zien.

Karakteristiek


Fishburne draagt een pruik heeft uiteraard Regis' karakteristieke bakkebaarden. De acteur draagt rode laarzen en een wit hemd met een gilet.

Het filmen vindt plaats bij de Abdij van Waverley, die uit de 12e eeuw stamt. De ruïnes fungeren als passende achtergrond voor het vierde seizoen, waarin een oorlog gaande is en mensen op de vlucht zijn geslagen.

Onmisbaar personage


Tot slot is een ander onmisbaar personage gecast, we hebben het natuurlijk over Geralts paard Roach. De nieuwste 'acteur' is Pinocchio, die het stokje overneemt van Hector. Pinocchio was al eerder in de serie te zien. In het tweede seizoen speelde hij het paard waarop Yennefer (Anya Chalotra) en Geralt (Henry Cavill) wisten te ontkomen.Je kunt The Witcher streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij uit naar seizoen 4 van The Witcher?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen