search
Kijken of skippen? Is 'My Adventures with Superman' de moeite waard om te kijken?
Series / Nieuws

Kijken of skippen? Is 'My Adventures with Superman' de moeite waard om te kijken?

Seizoen 2 van animatieserie My Adventures with Superman krijgt lovende kritieken.

Al decennialang zijn mensen fan van superhelden. Super sterk, super snel, super dapper. De superhelden zijn het allemaal. Is het nieuwe seizoen van My Adventures with Superman ook zo populair? Critici op Rotten Tomatoes geven hun mening.

My Adventures with Superman is een Amerikaanse actieserie die gebaseerd is op het personage Superman uit de DC stripboeken. De serie is gemaakt door Jake Wyatt, Brendan Clougher en Josie Campbell.

My Adventures with Superman


Het verhaal van Clark Kent en Lois Lane is uiterst populair op Rotten Tomatoes. Seizoen 1 kreeg een fantastische score van 96%, maar seizoen twee heeft dit overtroffen met een perfecte 100% (op het moment van schrijven)!

Julian Lytle van RIOTUS schrijft dat dit vervolg net zo goed is als seizoen 1 en dat fans zich klaar kunnen maken voor een "knaller van een nieuw seizoen."

Tijdloos


"Seizoen 2 van My Adventures with Superman wordt tijdloos met de aanhoudende zelfverzekerde toon. De serie weigert zich te houden aan elke moderne neiging van hoe een superheldenserie eruit zou moeten zien en aanvoelen", aldus Allyson Johnson van But Why Tho? A Geek Community.Ook de animatie en de acteurs worden geprezen door Liz Shannon Miller van Consequence: "Het werkt allemaal zo goed - van het ontwerp in anime-stijl tot de geweldige dialogen en de sterke ondersteunende stemmencast."

HBO Max


Het is dus duidelijk. Het tweede seizoen van My Adventures with Superman is een hele grote aanrader. Ben je benieuwd geworden naar de serie? Stream deze dan op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Staat My Adventures with Superman nu op jouw watchlist?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen