search
Heftige en spannende misdaadserie op Netflix kaapt met veel machtsvertoon de top 10
Series / Nieuws

Heftige en spannende misdaadserie op Netflix kaapt met veel machtsvertoon de top 10

De nieuwe Netflix Original Clanes stijgt razendsnel in de lijst van Netflix.

Afgelopen vrijdag debuteerde de serie Clanes op Netflix. De originele Spaanse misdaadserie van de streamingdienst verscheen afgelopen weekend al in de top en staat ondertussen op de tweede plaats. Veel mensen stemmen dus op de serie af.

De serie wordt door Netflix omschreven met de keywords Thriller en Haat-liefderelaties. Het eerste seizoen bestaat uit zeven afleveringen, die allemaal gelijktijdig online verschenen zijn.

Drugskartel


De serie is geregisseerd door Roger Gual en het verhaal gaat over een advocate die er na de moord op haar vader ontdekt dat hij een dubbelleven leidde. Ze zint op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.

Over de ontvangst valt helaas niet zo heel veel te schrijven. Op Rotten Tomatoes zijn geen recensies te vinden. Op IMDb staat het cijfer voorlopig op een niet zo hoge 6,0 na nog maar 231 stemmen.

Nu te zien


De hoofdrollen zijn voor Clara Lago, Tamar Novas en Xosé A. Touriñán en je kijkt Clanes nu op Netflix. De afleveringen duren tussen de 41 en 56 minuten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al gestart met Clanes?

 • Ja / Al gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen