HBO yearender bevat eerste beelden zesde seizoen 'Game of Thrones'

Maar ook van Westworld, Vinyl, Veep, Girls, Silicon Valley en nog veel meer.

Jim Pedd, 07-12-2015 11:23


HBO heeft de afgelopen weken al een boel promotiemateriaal vrijgegeven rond het zesde seizoen van Game of Thrones. Er was al een poster, een trailer (met beelden van seizoen vijf) en nu zijn er ook de eerste beelden van het zesde seizoen. Daarin zien we Dany in een precaire situatie, Ramsey Bolton en Cersei. Maar bovenstaande video draait om veel meer dan alleen Game of Thrones.

Het is namelijk de jaarlijkse year-ender video die de Amerikaanse kabelzender vrijgeeft. Zodoende zijn er ook beelden van Martin Scorcese's Vinyl, het derde seizoen van Silicon Valley, nieuwe serie Westworld, en series als Ballers, Togetherness, Veep en Girls. Kortom: er is genoeg te zien van komend jaar in de video van de zender.

Overigens zijn er ook beelden te zien van het afgelopen jaar, daarmee begint de video. Zo zien we True Detective, The Leftovers, Veep en een hele reeks films. HBO benadrukt daarnaast nog maar eens hoeveel Emmy's het gewonnen heeft in dit jaar: 43. "This year has been magical," horen we in de video en vermoedelijk wordt het komende jaar dat ook.

Bron: b

Lees meer over: hbo, yearender, video, game of thrones, vooruitblik, terugblik, emmy, veep, vinyl, westworld

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

'Doctor Who'-ster had nog nooit van serie gehoord

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in