Mads Mikkelsen wil snelle revival 'Hannibal'

Mads Mikkelsen wil snelle revival Hannibal

Anders heeft het geen zin meer.

Jim Pedd, 7 december 2015 om 13:33

NBC besloot dit jaar de stekker te trekken uit Hannibal, waarmee de serie van Bryan Fuller na drie seizoenen tot een einde kwam. Toch werd er al snel geprobeerd een nieuw seizoen ergens anders te maken, maar op dat gebied doen zich al een tijdje nauwelijks ontwikkelingen meer voor. Acteur Mads Mikkelsen, die de titelrol speelde, denkt dat het momentum verloren is gegaan en dat, als er niet snel nieuwe ontwikkelingen zijn, het nooit gaat gebeuren.
”Ik denk dat het een van die dingen is die misschien… die misschien zullen gebeuren. Maar ik denk ook dat het snel moet zijn, want binnen drie of vier jaar, is die energie er misschien niet meer. Die behoefte om het te doen, van allemaal die mensen, van de fans. Dus als het gaat gebeuren, moet dat komend jaar zijn denk ik. Het ligt ook allemaal aan wat iedereen doet en wat Bryan doet. Als er iemand is die het oppikt en ga maar door… Dus er zijn veel geruchten geweest de afgelopen tijd, maar er is nog niets gebeurd.”

Heel vreemd is dat niet. Op dit moment werkt Fuller aan Starz-serie American Gods en heeft acteur Hugh Dancy (Will Graham) getekend voor Hulu’s The Way. Een revival wordt alleen al daardoor moeilijker. Toch liet showrunner Fuller onlangs nog weten dat de serie wat hem betreft voor een paar jaar een pauze zou kunnen nemen, om dan terug te keren. Als de tijd rijp is.

Bron: IGN

Lees meer over: hannibal, mads mikkelsen, hugh dancy, revival, nbc, serie, american gods, the way

Informatie over de serie: Hannibal

Populair nieuws