search

Ons nieuws van maandag 7 december 2015

Italia Ricci vervoegt cast van Supergirl
Series / Nieuws

Italia Ricci vervoegt cast van Supergirl

Ricci neemt rol van de Silver Banshee op zich...

Italia Ricci, bekend van Chasing Life zal een rol vertolken in de aanstaande serie Supergirl. Warner Bros. heeft bekend gemaakt dat de actrice de cast zal vervoegen vanaf de 14de aflevering. Ze zou verschillende afleveringen in de reeks te zien zijn als Siobhan Smythe. Dit personage staat beter bekend onder de naam de Silver Banshee.

Het personage is net als de meeste andere rechtstreeks afkomstig uit de comics. Oorspronkelijk was de Silver Banshee een vijand van Superman, maar uiteindelijk nam ze het lichaam over van de beste vriend van Supergirl. In de nieuwe comic The New 52, Shiobhan Smythe is ze evenwel een vriend van Kara vooraleer ze verandert in de Silver Banshee. Smythe kan in de comics rekenen op diverse krachten. Zo is ze niet alleen super sterk, daarnaast beschikt ze ook nog eens over verschillende extra troeven zoals een supersonische gil die iedereen in een bepaalde straal kan vermoorden.

Ben jij ook al zo benieuwd hoe Ricci de rol van Silver Banshee zal vertolken in de reeks Supergirl? Nog even geduld!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mads Mikkelsen wil snelle revival 'Hannibal'
Series / Nieuws

Mads Mikkelsen wil snelle revival 'Hannibal'

Anders heeft het geen zin meer.

NBC besloot dit jaar de stekker te trekken uit Hannibal, waarmee de serie van Bryan Fuller na drie seizoenen tot een einde kwam. Toch werd er al snel geprobeerd een nieuw seizoen ergens anders te maken, maar op dat gebied doen zich al een tijdje nauwelijks ontwikkelingen meer voor. Acteur Mads Mikkelsen, die de titelrol speelde, denkt dat het momentum verloren is gegaan en dat, als er niet snel nieuwe ontwikkelingen zijn, het nooit gaat gebeuren.

"Ik denk dat het een van die dingen is die misschien… die misschien zullen gebeuren. Maar ik denk ook dat het snel moet zijn, want binnen drie of vier jaar, is die energie er misschien niet meer. Die behoefte om het te doen, van allemaal die mensen, van de fans. Dus als het gaat gebeuren, moet dat komend jaar zijn denk ik. Het ligt ook allemaal aan wat iedereen doet en wat Bryan doet. Als er iemand is die het oppikt en ga maar door… Dus er zijn veel geruchten geweest de afgelopen tijd, maar er is nog niets gebeurd."

Heel vreemd is dat niet. Op dit moment werkt Fuller aan Starz-serie American Gods en heeft acteur Hugh Dancy (Will Graham) getekend voor Hulu's The Way. Een revival wordt alleen al daardoor moeilijker. Toch liet showrunner Fuller onlangs nog weten dat de serie wat hem betreft voor een paar jaar een pauze zou kunnen nemen, om dan terug te keren. Als de tijd rijp is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO yearender bevat eerste beelden zesde seizoen 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

HBO yearender bevat eerste beelden zesde seizoen 'Game of Thrones'

Maar ook van Westworld, Vinyl, Veep, Girls, Silicon Valley en nog veel meer.



HBO heeft de afgelopen weken al een boel promotiemateriaal vrijgegeven rond het zesde seizoen van Game of Thrones. Er was al een poster, een trailer (met beelden van seizoen vijf) en nu zijn er ook de eerste beelden van het zesde seizoen. Daarin zien we Dany in een precaire situatie, Ramsey Bolton en Cersei. Maar bovenstaande video draait om veel meer dan alleen Game of Thrones.

Het is namelijk de jaarlijkse year-ender video die de Amerikaanse kabelzender vrijgeeft. Zodoende zijn er ook beelden van Martin Scorcese's Vinyl, het derde seizoen van Silicon Valley, nieuwe serie Westworld, en series als Ballers, Togetherness, Veep en Girls. Kortom: er is genoeg te zien van komend jaar in de video van de zender.

Overigens zijn er ook beelden te zien van het afgelopen jaar, daarmee begint de video. Zo zien we True Detective, The Leftovers, Veep en een hele reeks films. HBO benadrukt daarnaast nog maar eens hoeveel Emmy's het gewonnen heeft in dit jaar: 43. "This year has been magical," horen we in de video en vermoedelijk wordt het komende jaar dat ook.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spektakel in promo 'Legends of Tomorrow'
Series / Video/clip/featurette

Spektakel in promo 'Legends of Tomorrow'

Een nieuw superhelden-hoogtepunt op het kleine scherm.



Ondertussen is de dubbele cross-over aflevering tussen de superheldenseries The Flash en Arrow een gepasseerd station. We kunnen ons nu gaan opmaken voor de team-up spin-off DC's Legends of Tomorrow. Hierboven tref je een nieuwe trailer en onderaan het bericht zie je een poster vol superhelden.

Op het affiche zien we onder meer Brandon Routh (Ray Palmer / Atom), Caity Lotz (Sara Lance / White Canary), Dominic Purcell (Mick Rory / Heat Wave), Wentworth Miller (Leonard Snart / Captain Cold), Ciara Renée (Kendra Saunders / Hawkgirl), Falk Hentschel (Carter Hall / Hawkman), Arthur Darvill (Rip Hunter) en Franz Drameh als Jefferson "Jax" Jackson a.k.a. Firestorm.

De slechterik is de serie, bestaande uit zestien afleveringen, is Vandal Savage, gespeeld door Casper Crump. Deze was ook te zien in de recente Arrow/The Flash cross-over. Vanaf donderdag 21 januari aanstaande zendt The CW de superheldenserie Legends of Tomorrow uit. Hieronder het affiche:



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.