search
Marvels 'Iron Fist' vindt showrunner
Series / Nieuws

Marvels 'Iron Fist' vindt showrunner

Dexter-showrunner Scott Buck mag de serie maken.

Marvel's Iron Fist, de geplande vierde Marvel/Netflix-serie heeft zijn showrunner gevonden. Scott Buck heeft getekend om het maken van de serie te overzien en als showrunner te dienen. Hij werkte mee als showrunner aan series als Dexter, Six Feet Under en Rome.

"Scott kwam langs met een idee over Iron Fist, dat ons van onze voeten blies," aldus Marvel Television Head Jeph Loeb. "We zijn altijd op zoek naar de meest creatieve geesten in het veld, om ons te helpen onze helden tot leven te brengen. In Scott hebben we iemand gevonden die nog een geweldige serie in het voortdurende verhaal van de Defenders kan af leveren."

En Buck zelf vertelde: "Ik heb me altijd aangetrokken gevoelen tot het schrijven van complete en intrigerende personages. En dat is wat me het meest aantrekt aan de kans om Danny Rand en Iron Fist tot leven te brengen met Marvel."

In de serie zien we hoe Daniel Rand na jaren van afwezigheid terugkeert naar New York. Daar neemt hij het op tegen een crimineel dat de stad corrumpeert. Aan Iron Fist om hem te verslaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen