search
In één klap is Netflix in de ban van deze bizarre en verbazingwekkende Netflix Original
Series / Nieuws

In één klap is Netflix in de ban van deze bizarre en verbazingwekkende Netflix Original

De korte docuserie The Man with 1000 Kids staat nu op nummer één in de Netflix Top 10.

De serie Supacell stond de afgelopen dagen op de eerste plaats in de Netflix Top 10 met series. Die plek heeft de scifi-dramaserie alweer moeten afstaan aan een andere Netflix-productie, namelijk de docuserie The Man with 1000 Kids.

Afgelopen woensdag verscheen The Man with 1000 Kids op de streamingdienst en deze wordt omschreven met woorden als meeslepend en speurwerk. Een spermadonor staat centraal in de miniserie met drie afleveringen.

Redelijk ontvangen


Op Rotten Tomatoes staat geen enkele recensie over The Man with 1000 Kids, dus veel valt er niet veel te zeggen over de kwaliteit. De IMDb-score staat voorlopig op een 6,7 na nog geen 400 stemmen.

De serie wordt door de Nederlandse spermadonor Jonathan Meijer bestempeld als misleidend: "Vanaf het begin is het al misleidend."

Nu te zien


De korte docuserie The Man with 1000 Kids staat nu op Netflix. In totaal duren de drie afleveringen zo'n twee uur. Netflix had er dus ook een docufilm van kunnen maken.De synopsis: Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden - of misschien wel duizenden - andere kinderen over de hele wereld.

Ook interessant
Netflix start met het vervolg op zijn grootste hitserie uit 2023
Netflix had een knaller van jewelste te pakken met de live-action versie van een manga. Na de aankondiging dat de populaire serie terugkeert met een nieuw seizoen, werd er lange tijd… Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Staat The Man with 1000 Kids op jouw watchlist?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen