search
Netflix wordt overgenomen door drie grote en bekende bioscoopfilms
Films / Nieuws

Netflix wordt overgenomen door drie grote en bekende bioscoopfilms

De Netflix Top 10 met films staat vol met recensie bioscoopfilms.

Het is een komen en gaan van bekende bioscoopfilms in de Netflix Top 10. De lijst is nu aangevuld met drie bekende films die recent in de Nederlandse bioscopen hebben gedraaid.

Zo komt de sterk ontvangen misdaadthriller In the Land of Saints & Sinners met Liam Neeson binnen op de tweede plaats, vlak achter de koploper Beverly Hills Cop: Axel F. De film verscheen begin 2024 in de bioscoop en staat op 84 procent op de Tomatometer.

Meer bioscoopfilms


Ook de horrorthriller Barbarian staat nu op Netflix en op de vierde plaats in de top 10. De $5 miljoen kostende film uit 2022 met namen als Georgina Campbell, Bill Skarsgård en Justin Long staat zelfs op 92 procent op Rotten Tomatoes en haalde ruim $45 miljoen op.

De derde grote film in de lijst is de Nederlandse genrefilm Mee me mee, die met kerst 2023 in de bioscoop verscheen. De dramakomedie van Will Koopman en met namen als Jeroen Krabbé en Renée Soutendijk start op de vijfde plaats in de Netflix Top 10.

Nu te zien


Wil je een of meer van bovengenoemnde films graag zien? Ze staan nu in de Netflix Top 10. Start met onze tip: Barbarian, lekker spannend!De synopsis voor Barbarian volgens Netflix: Een jonge vrouw arriveert bij haar huurhuis in Detroit en ontdekt dat het al wordt bewoond door een indringer - en door iets veel ergers onder de vloer.

Ook interessant
In één klap is Netflix in de ban van deze bizarre en verbazingwekkende Netflix Original
De serie Supacell stond de afgelopen dagen op de eerste plaats in de Netflix Top 10 met series. Die plek heeft de scifi-dramaserie alweer moeten afstaan aan een andere Netflix-productie, namelijk... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als je moet kiezen, welke film kijk je dan?

 • In the Land of Saints & Sinners

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Barbarian

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen