search
Seksuele misstap Hannah Hoekstra centraal in nieuwe Nederlandse serie 'De Ring'
Series / Trailer

Seksuele misstap Hannah Hoekstra centraal in nieuwe Nederlandse serie 'De Ring'

De makers van 'Klem' komen met een nieuwe thrillerserie, die dit najaar te zien is.

Frank Ketelaar is bekend van onder andere Klem en Overspel. De nieuwste productie, met als titel De ring, telt tien afleveringen en gaat over een advocate die gechanteerd wordt door een van haar cliënten.

Hannah Hoekstra, die voor haar rol in De helleveeg een Gouden Kalf won, speelt de hoofdrol. Als advocate Anna begaat ze een onbezonnen fout door een ring in haar tas te stoppen. Dit moment blijkt gefilmd te zijn en vanaf dat moment zit ze diep in de problemen.

Chantage


Haar cliënt Simon (Benja Bruijning) dreigt om het filmpje online te zetten, wat het einde van haar carrière zou betekenen.

Anna ziet zich vervolgens met seksuele chantage geconfronteerd. Simon beweert dat ze dit kan voorkomen door met hem naar bed te gaan.

Overig


Overige rollen worden gespeeld door Delilah Warcup-van Eyck, Eelco Smits, Charlie Chan Dagelet, Stefanie van Leersum, Pim Vosmaer, Sabri Saddik en Liliana de Vries. Frank Ketelaar zal samen met Sander Burger en Ties Schenk regisseren.
De ring is vanaf 5 september wekelijks te zien op NPO1 bij BNNVARA om 20:30 uur. Daarnaast zal de serie ook te streamen zijn op NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Staat De Ring nu op jouw watchlist?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen