search
Deze acteur verwoestte 'The Big Bang Theory' bijna eigenhandig
Series / Featured

Deze acteur verwoestte 'The Big Bang Theory' bijna eigenhandig

Er onstond een situatie achter de schermen die potentieel schadelijk was voor de serie.

De hoofdrolspelers in de geliefde komedieserie groeiden in de twaalf jaar dat de serie liep dicht naar elkaar toe. Dit zorgde voor een goede sfeer en een sterke dynamiek in het verhaal.

Een van de hoofdrolspelers zette dit echter op het spel, wat de eenheid binnen de cast verstoorde. Johnny Galecki ging niet goed om met het feit dat hij een relatie had gekregen met Kaley Cuoco.

Geen publiciteit


Hun personages Leonard en Penny kregen in de loop van de serie een relatie. Galecki en Cuoco liepen in dat opzicht op de verhaallijn vooruit, aangezien ze na het eerste seizoen al begonnen te daten.

Galecki had een principiële benadering en wilde zijn relatie met Cuoco koste wat kost uit de publiciteit houden. Zijn toenmalige vriendin stond er wat soepeler in, wat voor wrijving tussen hen zorgde.

Roddelbladen


Galecki zei in 'TBBT: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series' hierover het volgende: "Ik denk dat dit een van de dingen was die een wig tussen ons dreven. Ik was totaal niet op mijn gemak met de publiciteit en dit was kwetsend voor Kaley. Het was echt niet zo dat ik me voor haar schaamde. Ik wilde de romance tussen Penny en Leonard een kans geven, zonder verhalen over ons in de roddelbladen".

Bekijk op instagram


De twee acteurs hadden uiteindelijk twee jaar een relatie, waarna ze als goede vrienden uit elkaar gingen. Op lange termijn heeft The Big Bang Theory er dus geen nadeel van ondervonden.

Waar te zien?


The Big Bang Theory kun je in de tussentijd bekijken op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Big Bang Theory: heb jij deze sitcom vaker dan 1 keer gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen