search
Onwaarschijnlijke thriller met 85% nu te zien op Disney+: Under the Bridge
Series / Specials

Onwaarschijnlijke thriller met 85% nu te zien op Disney+: Under the Bridge

De nieuwe thrillerserie 'Under the Bridge' is geïnspireerd op een waargebeurde tragische moord.

Vanaf deze week bekijk je de nieuwe thrillerserie Under the Bridge op Disney+. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze spannende serie, die nu al hoog scoort.

Waar gaat Under the Bridge over?


De serie is gebaseerd op een waargebeurde moord die plaatsvond in 1997. De 14-jarige Canadese Reena Virk ging naar een feestje, maar keerde nooit meer terug. Na een zoektocht werd haar lichaam gevonden en bleek ze te zijn vermoord.

Zeven tieners worden aangeklaagd voor de gruwelijke moord op Reena. In Under the Bridge zien we hoe een schrijfster de verborgen wereld van de tieners binnentreedt, om te onderzoeken wat er precies gebeurd is.

Wie spelen er in de serie?


De rol van detective Cam Bentland wordt gespeeld door Lily Gladstone (Killers of the Flower Moon). Daarnaast zien we Riley Keough (Daisy Jones & The Six) als Rebecca Godfrey, Vritika Gupta als Reena Virk, Chloe Guidry als Josephine Bell en Javon Walton (Euphoria) als Warren Glowatski.

Wie is de maker van de serie?


Under the Bridge is gemaakt door Quinn Shephard, een Amerikaanse actrice, producer en regisseur. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Rebecca Godfrey, dat gepubliceerd werd in 2005.Is de serie het kijken waard?


In Amerika is Under the Bridge al vanaf april te zien op Hulu. Daardoor weten we of de serie goed beoordeeld wordt of niet. En een hoge beoordeling krijgt de serie zeker, want op Rotten Tomatoes scoort deze 85% op de tomatometer.

Voor wie is Under the Bridge een aanrader?


Voor liefhebbers van spannende en donkere thrillerseries zoals Fool Me Once en The Watcher is dit absoluut een aanrader. Ook als je geïnteresseerd bent in waargebeurde misdaadzaken moet je deze serie zeker gezien hebben.

Under the Bridge is vanaf woensdag 10 juli te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Under the Bridge? Goede serie?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen