search
Duistere trailer 'Agatha All Along' van Marvel Studios: vervolg op 'WandaVision'
Series / Trailer

Duistere trailer 'Agatha All Along' van Marvel Studios: vervolg op 'WandaVision'

Na Deadpool & Wolverine is het tijd voor Marvel Cinematic Universe, een spin-off van WandaVision.

Na de serie Echo is het over een paar maanden tijd voor de volgende serie van Marvel Studios. Dit keer zien we het vervolg op WandaVision, de eerste serie binnen het Marvel Cinematic Universe. Hieronder zie je de trailer voor Agatha All Along.

Agatha All Along bestaat uit negen afleveringen en zal in september van start gaan. De serie heeft rollen voor Kathryn Hahn als Agatha Harkness, Aubrey Plaza als Rio Vidal, Joe Locke als Billy Kaplan en Patti LuPone als Lilia Calderu.

Heksen


Net als Scarlet Witch is Agatha Harkness een heks. In WandaVision verloor ze haar krachten die ze in Agatha All Along weer wil terugvinden. Dit doet ze met een groep uiteenlopende handlangers.

De trailer onthult niet alleen een aantal komische fragmenten maar ook een reeks duidelijk duistere beelden. We zien een soort duivel, maar ook een scène die rechtstreeks uit de film Poltergeist lijkt te komen.

September


Op 18 september gaat Marvels Agatha All Along met twee afleveringen in première op Disney+. De fans kunnen tot die tijd Deadpool & Wolverine in de bioscoop kijken, die vanaf 26 juli op het witte doek te zien is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welk cijfer geef jij WandaVision?

 • Een 8 of hoger

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Lager dan een 8

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen