search
Deze 4 topseries op Netflix zijn onder de radar gebleven, maar absoluut de moeite waard
Series / Nieuws

Deze 4 topseries op Netflix zijn onder de radar gebleven, maar absoluut de moeite waard

Van drama tot spanning en van romantiek tot wanhoop. Deze vier series hebben het allemaal.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

SafeHet was even wennen om Dexter-ster Michael C. Hall te zien en horen spreken met een Brits accent in deze serie op Netflix. Op Rotten Tomatoes laten publiek en critici zien dat ze de serie top vinden. Het krijgt een score van 75%.

Na de verdwijning van zijn tienerdochter ontdekt een weduwnaar en chirurg in Safe de duistere geheimen van de mensen in zijn nabije omgeving.ManiacMet twee grote Hollywoodsterren in de hoofdrollen, waren de verwachtingen hoog. Die worden op Rotten Tomatoes ook waargemaakt met een uitstekende waardering van 85%. Je streamt alle afleveringen op Netflix.

Twee mensen met problemen krijgen in Maniac een band tijdens een farmaceutisch onderzoek, waarbij een arts met een moedercomplex en een emotioneel complexe computer betrokken zijn.The InnocentsDeze romantische dramaserie kwam in 2018 naar Netflix. Met maar één seizoen weet de serie toch een geweldige score neer te zetten op de Tomatometer. Het krijgt een fantastische score van 86%.

De tieners June en Harry lopen samen weg en worden meegesleept in een gevaarlijke en verwarrende nieuwe wereld, wanneer June mysterieuze krachten blijkt te hebben. Ontdek hun avonturen in The Innocents.American Manhunt: The Boston Marathon BombingDe meeste mensen zullen zich deze tragische gebeurtenis uit 2013 nog wel herinneren. Deze aangrijpende docuserie wordt hoog gewaardeerd, te zien aan de score van 89%. Stream alle afleveringen op Netflix.

American Manhunt: The Boston Marathon Bombing volgt de tragedie waarbij terroristen een bom tot ontploffing brachten bij de finish van de Boston Marathon; zij voerden de aanslag uit met twee zelfgemaakte snelkookpanbommen, wat leidde tot drie doden en talloze gewonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je voor Safe of Maniac?

 • Safe

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Maniac

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen