search
"Duister en ontroerend": nieuwe Netflix Original belandt in de Netflix Top 10
Series / Nieuws

"Duister en ontroerend": nieuwe Netflix Original belandt in de Netflix Top 10

De Braziliaanse serie Pedaço de Mim staat nu op nummer zes in de lijst.

De Netflix Top 10 is opnieuw een Braziliaanse Netflix Original rijker. De serie Pedaço de Mim komt binnen op de zesde plek in de toplijst en lijkt komende dagen verder te gaan stijgen.

Pedaço de Mim alias Desperate Lies heeft rollen voor lokale sterren als Juliana Paes, Vladimir Brichta, Felipe Abib, Paloma Duarte en João Vitti en de streamingdienst omschrijft de serie met keywords als Duister, Ontroerend en Soapserie.

Onduidelijke ontvangst


Heel veel ontvangstcijfers zijn er helaas niet te vinden. Op Rotten Tomatoes staat slechts één 'rotten' recensie. "Er werd een poging gedaan om er een boeiende kijkervaring van te maken. Helaas gaat het plot al binnen de eerste paar afleveringen verloren," aldus Archi Sengupta van LeisureByte.com.

SerieTotaal-recensent Rick Vissers lijkt het ermee eens te zijn in zijn recensie: "In alle bombarie en veelheid verliest de serie bij tijd en wijle haar focus op het centrale conflict. Vanwege de opeenstapeling van alle groteske dilemma's is het als kijker moeilijk je ergens aan vast te klampen."

Nu te zien


Als je Pedaço de Mim een kans wilt geven, dan vind je de 17 afleveringen nu op Netflix.De synopsis van Netflix: Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij al een poging gewaagd om Pedaço de Mim te kijken?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen