search
Einde verhaal voor Mike & Molly
Series / Nieuws

Einde verhaal voor Mike & Molly

Rondi Reed en Billy Gardell bevestigen einde van de serie...

Het waren Rondi Reed en Billy Gardell zelf die recent op social media aangaven dat de reeks tot een einde komt. Op 4 december werd door Gardell een tweet de wereld ingestuurd die stelde dat het zesde seizoen ook meteen het laatste zou zijn. Er werd meteen ook meegegeven dat het laatste seizoen over 13 afleveringen beschikt, dit zijn 9 afleveringen minder dan in eerste instantie werd verwacht.


Enkele dagen na het verschijnen van bovenstaande, namelijk op 9 december verscheen ook een Facebook status waarin het nieuws werd bevestigd. Gardell maakte bovendien meteen duidelijk dat het stopzetten van de reeks de beslissing was van CBS. Op 27 januari worden de laatste beelden van de serie geschoten.

Melissa McCarthy reageerde kort na de bekendmaking dat de serie zou stoppen na zes seizoenen aangeslagen te zijn door het nieuws. De ster van de reeks gaf aan dat ze zo lang zou zijn gebleven als de serie zou bestaan. Mike & Molly ging in première in 2010 en kan terugblikken op een geslaagd televisie-avontuur.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen