Introductievideo voornaamste cast 'Fuller House'

Introductievideo 'Fuller House' cast

Met dansjes van Candace Cameron-Bure, Jodie Sweetin en Andrea Barber.

Bram de Groot, 23 december 2015 om 17:05


Recent zagen we nog de teaser trailer voor het revival-seizoen voor de sitcom Full House, tussen 1987 en 1995 een groot succes op de zender ABC. In de revival Fuller House zien we uiteraard bekende gezichten terug.

In bovenstaande video zie je actrices Candace Cameron Bure (D.J. Tanner-Fuller), Andrea Barber (Kimmy Gibbler) en Jodie Sweetin (Stephanie Tanner). Gezamenlijk vormen ze de voornaamste gezichten in de sitcom. De serie start als D.J. aan haar zus Stephanie en haar vriendin Kimmy vraagt om bij haar in huis te komen om haar drie zoontjes op te voeden.

Terugkerende gezichten zijn John Stamos (Jesse Katsopolis), Bob Saget (Danny Tanner), Dave Coulier (Joey Gladstone) en Lori Loughlin (Rebecca Donaldson-Katsopolis). Deze namen duiken zo nu en dan op in de serie. De zusjes Mary-Kate en Ashley Olsen keren jammer genoeg niet terug. De dertiendelige opleving is vanaf 26 februari te bekijken op Netflix.

Bron: Netflix

Lees meer over: fuller house, full house, John Stamos, Bob Saget, Dave Coulier, Lori Loughlin, Andrea Barber, Andrea Barber, netflix, teaser

Informatie over de serie: Fuller House

Populair nieuws