Actie en humor in spot 'Legends of Tomorrow'

Actie en humor in spot Legends of Tomorrow

Blijkbaar wil The CW ook weer niet al te serieus zijn.

Jim Pedd, 28 december 2015 om 15:25


The CW heeft een nieuwe TV-spot vrijgegeven voor Legends of Tomorrow. Waar een aantal spots erg serieus waren, is dat nu minder het geval. De humor van de serie wordt vooral benadrukt, met bijvoorbeeld citaten als ”you can thank us later” en ”let’s get weird in the seventies”. De spin-off van Arrow en The Flash zal hoe het er nu op lijkt op 21 januari 2016 in première gaan.

Rollen in de vijftien afleveringen tellende serie zijn er voor onder meer Ray Palmer (Brandon Routh), Martin Stein (Victor Garber), Ciara Renee (Kendra Saunders), Captain Cold (Wentworth Miller), Heat Wave (Dominic Purcell) en Rip Hunter (Arthur Darvill).

In de serie reist Rip Hunter terug naar het verleden om daar een groep helden en schurken te verzamelen, om zo gezamenlijk een ogenschijnlijk niet te stoppen bedreiging. Daarmee staat niet alleen de Aarde op het spel, maar ook de tijd zelf. Kan dit team een onsterfelijke bedreiging verslaan?

Lees meer over: arrow, the flash, legends of tomorrow, the cw, dc, dc comics, victor garber, brandon routhkendra saunders, wentworth miller, dominic purcell, arthur darvill

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws