Uitslag poll: 'The Simpsons' te lang doorgegaan

Uitslag poll: The Simpsons te lang doorgegaan

Maar ook Homeland, The Big Bang Theory en South Park hadden al mogen stoppen volgens jullie.

Jim Pedd, 30 december 2015 om 14:41

In een niet bepaald oncontroversiële poll vroegen we jullie onlangs welke serie te lang door gaat. Daarbij misten velen van jullie een aantal opties, die er inderdaad zeker in hadden gemogen. De keuze was nu gevallen op series die nog bezig waren (of net begonnen en slecht ontvangen zijn), of die zich in hun laatste seizoen bevonden. Gelukkig stemden jullie wel massaal en dat leverde een interessant resultaat op.
Massaal is gestemd op The Simpsons. Maar liefst 20 procent van de mensen die de poll invulden vindt dat de serie, die in elk geval 27 seizoenen gaat duren, te lang duurt. De runner-up is The Big Bang Theory (13%), eveneens een comedy. Die zou volgens de laatste geruchten nog maar één seizoen krijgen (dus stoppen in seizoen 10), maar zeker is dat nog niet. De boel levert namelijk nog veel geld op en dus is er weinig reden voor de zender om te stoppen.

Een andere optie die veel gekozen werd is South Park. Die serie, die nu in zijn negentiende seizoen zit en ineens een lopend verhaal heeft, kreeg 11 procent van de stemmen. Hieronder de top vijf series die te lang doorgaan.

Welke serie gaat te lang door?
THE SIMPSONS (seizoen 27) 20%
THE BIG BANG THEORY (seizoen 9) 13%
SOUTH PARK (seizoen 19) 11%
HOMELAND (seizoen 6) 9%
ARROW (seizoen 4) 8%


Lees meer over: poll, hbo, the simpsons, serie, te lang, einde, showrunners, the big bang theory, homeland, south park

Informatie over de serie: The Simpsons

Populair nieuws